Ülkü Ocakları'ndan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'ne özel konser

Azerin ve Serdarcan Sönmez konser verecek.

  • 693
Ülkü Ocakları'ndan 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'ne özel konser
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle çeşitli online etkinliklere imza atan Kastamonu Ülkü Ocakları 3 Mayıs Milliyetçiler günü nedeniyle özel bir konser gerçekleştirecek.

Ünlü sanatçı Azerin ve Serdarcan Sönmez, Kastamonu Ülkü Ocakları instagram hesabından gerçekleştirecekleri konserde sevenleri ile bir araya gelecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar, 3 Mayıs tarihinin Türk Milletinin yeniden dirilişinin günü olduğunu belirterek; "Bizim milliyetçiliğimiz düne anlam katan, bugüne kıymet yükleyen ve yarına şuur veren bir özelliktedir. 3 Mayıs; aralarında bilim adamı, aydın, siyasetçi, asker ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu bir avuç Türk milliyetçisinin doğudan batıya herkesi kucaklayan bir anlayış ile Ergenekon'da ateşe hükmedip dağları delen ve tüm engelleri ortadan kaldıran Türk milletinin yenilenen bir iman ve şuurla ayağa kalktığı gündür. Verilen mücadele mağrur bir ruh halinde ortaya koyduğu azim ve kararlılıkla sonraki nesiller için de heyecan ve ilham kaynağı olmuştur. Hiç şüphesiz Ülkücü Türk gençliği, 3 Mayıs 1944'te destansı bir mücadele sonucunda, hiçbir işkencenin yıldıramadığı milliyetçi kahramanların bu hak davasına sahip çıkacak ve bu davayı yüceltmek için tüm çabasını sergileyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin tarihi ve kültürel gerçekleriyle çelişen yabancı fikir cereyanlarına karşı milli varlığımızı ve değerlerimizi müdafaa için verdikleri onurlu mücadelenin 76. yıldönümünde, bu davaya emeği geçen tüm yol arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum. Kıymetli sanatçılarımız Serdarcan Sönmez ve Azerin konseri için tüm hemşehrilerimizi instagram hesabımıza bekliyorum" dedi.

Konser programı 3 Mayıs 2020 Pazar günü saat 21:30’da gerçekleştirilecek ve instagram.com/kastamonuulkuocaklari bağlantısından canlı olarak izlenebilecek.