Ünlü oyuncular Artsam'da!

Artsam Okulları, nitelikli sanat organizasyonları ile tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

  • 1648
Ünlü oyuncular Artsam'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her hafta ilgiyle izlenen etkinlikler, konser ve tiyatro oyunları ile öğrencilerinin, velilerinin ve halkın karşısına çıkan Artsam Okulları, bu hafta Ahmet Kazanbal’ın uyarlayıp yönettiği 2’si 1 Arada adlı tiyatro oyunu ile kaliteli mizahı Kastamonu’ya taşıdı.

Ruhi Sarı, Neslihan Soydan, Cemal Hünal ve Duygu Şen’in başrollerini paylaştığı oyuna büyük bir ilgi gösterildi. Kastamonu Halk Eğitim Merkezi, genci, yaşlısıyla doldu taştı. Kastamonu halkının yoğun bir ilgisiyle karşılaşan oyunda iki kadın arasında kalan bir erkeğin ve kocasından kolay kolay vazgeçmeyecek bir kadının hikayesi komik bir dille anlatıldı. Oyuncuların başarılı performansları ise takdire şayandı.

Kadın-erkek ilişkileri arasında görülebilecek sorunları komik şekilde ele alan tiyatro oyununda asıl vurgulanmak istenen sevgi için gösterilen emek ve mücadelenin sonunun zafer olduğu ve her karşılaşılan hata da yıkıcı değil yapıcı olmak gerektiğiydi. Oyunun sonunda usta oyuncular, seyircilerden büyük bir alkış aldı. Artsam Okulları İlkokul Müdürü Tolga Oran'da sanatçılara teşekkür ederek, kendilerine çiçek takdim etti.

Oyun öncesinde sevilen oyunculardan Ruhi Sarı ve Cemal Hünal, Artsam Okulu Çok Amaçlı Salon’unda öğrencileri ve öğretmenleriyle söyleşi gerçekleştirdi.

Soru-Cevap şeklinde gerçekleştirilen bu söyleşide, öğretmenler ve sanata ilgili olan öğrenciler tiyatro hakkında öğrenmek istediklerini, oyuncuların daha önce oynamış olduğu film ve dizilerle ilgili merak ettiklerini, almış oldukları ödüllerin oyunculuk yaşamlarını nasıl etkilediği ve oyunculuğun zorlu yanlarıyla ilgili sorularını yönelttiler. Oyuncularımız da büyük bir naziklik ve mizah anlayışlarını da katarak yöneltilen soruları cevapladılar.

Ayrıca Artsam Okulu olarak önümüzde ki döneme de bomba gibi hazırlandıklarını belirterek, yeni yılda da dev organizasyonların bizleri beklediğini söylediler.