Ünlü "1 haftada 100 Milyon TL'lik 2 projenin ihalesi yapıldı"

Kredi Yurtlar Kurumunca ilimize yapılacak 1300 kişilik öğrenci yurdunun ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasının ihalesi Ankara'da gerçekleştirildi.

  • 1384
Ünlü &quot1 haftada 100 Milyon TL'lik 2 projenin ihalesi yapıldı"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; "Gençlik ve Spor Bakanlığımızca üniversite yolu güzergahına yapılacak olan yeni KYK Yurt binasının ihalesi dün Ankara'da gerçekleştirildi. İnşallah yapımını en kısa sürede tamamlayıp öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. İlimiz ve Üniversite öğrencilerimiz için büyük önemi olan, toplam maliyeti 56 Milyon TL'yi bulan proje kapsamında 1300 kişilik öğrenci yurdu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası, 400 kişilik konferans salonu, atölyeler, sosyal tesisler ve spor tesislerini şehrimize kazandırmış olacağız.

Geçtiğimiz günlerde 48 Milyon TL'ye ihalesi yapılan modern spor salonu ile birlikte 1 hafta içinde 100 Milyon TL'yi aşan 2 projenin ihalesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 16 yıldır "Önce Millet Önce Memleket" diyerek Kastamonumuza en güzel hizmetleri, önemli yatırımları kazandırıyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi  bundan sonra da ilimizin gelişip kalkınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  İhalesi gerçekleştirilen yeni yurt binası, il müdürlüğü binası, konferans salonu ile sosyal alanların ilimize hayırlı olmasını diliyorum. 56 Milyon TL'lik bu büyük projenin ilimize kazandırılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Bakan Yardımcımız Sayın Sinan Aksu'ya, yine projede yoğun emekleri geçen  Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.