USİAD heyeti ilimize geliyor

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) heyeti yarın ilimizde olacak.

  • 2008
USİAD heyeti ilimize geliyor

Kısa adı USİAD olan Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nevaf Kılıç ve beraberindeki heyet yarın ilimizde olacak.

Heyet Kastamonu Sanayi ve Ticaret Odası başta olmak üzere, bazı kamu kurum ve kuruşlarının yanı sıra bir dizi özel sektör ziyareti ve görüşmelerde bulunacak.

İki gün sürecek ziyarette USİAD heyeti, 21-24 Eylül tarihlerinde Kastamonu’da yapılacak Türkiye Ortadoğu Karma Ticaret Fuarı öncesi kentte, fuarla eş zamanlı yapılacak ticaret forumu üzerine bazı girişimlerde bulunacak.

Başkan Nevaf Kılıç’a, Türk iş dünyasının uluslararası başarılı temsilcileri olan Ergin Erol, Ertuğrul Nalbantoğlu, Kenan Kılıç, Mehmet Özalp ile İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz eşlik edecek.

Heyet belediye başkanlarıyla buluşacak

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nevaf Kılıç ve beraberindeki heyet, 21-24 Eylül tarihlerinde Kastamonu’da yapılacak Türkiye Ortadoğu Karma Ticaret Fuarı öncesi Kastamonu Belediye Başkanları ve Ticaret Odası Başkanlarıyla 19 temmuz salı günü kahvaltıda bir araya gelecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İstamonu Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Karadeniz, "Belediye ve Ticaret Odası başkanlarımıza, fuarın içeriği hakkında bilgi vermek, uluslararası arenada etkin iş dünyamızla bir arada fuara eş zamanlı gerçekleştirmeyi düşündüğümüz Ticaret Forumu hakkında bilgilendirme yapmak istiyoruz." dedi.