Uzman doktor Gök, dualarla anıldı

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Radyoloji Uzmanı Dr. Vedat Gök, dualarla anıldı.

  • 1789
Uzman doktor Gök, dualarla anıldı

22 Aralık 2020 tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Radyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Vedat Gök’ün vefatının ikinci yılı nedeniyle Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde anma töreni düzenlendi.

Sağlık şehidi Dr. M. Vedat Gök için Kuran-ı Kerim’in okunduğu anma törenine Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Hastane Başhekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Şahbat, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Özel Anadolu Hastanesi’nde yapılan anma töreninde konuşan Başhekim İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Şahbat; “En son bu mekanda rahmetli Metin ağabeyimizin seneyi devriyesi için bir araya gelmiştik. Maalesef bugün yine hüzünlü bir vesile ile bir araya geldik. Malumunuz bugün iki yıl önce Kovid-19 nedeniyle aramızdan ayrılan rahmetli Radyoloji Uzmanımız Dr. Mustafa Vedat Gök kardeşimizin vefatının ikinci seneyi devriyesi. Zaman su gibi akıp geçiyor. Yaşamda acılar hep taze kalsa da insanoğlu her şeye alıştığı gibi bu acıları da yaşamaya alışıyor. Gün geçmiyor ki Vedat Bey'in olsun, Metin Bey'in olsun şifasına vesile oldukları hastalarla karşılaşmayalım. Onların bu arkadaşlarımızı hayırla yad ettiklerini duymayalım. Şüphesiz ki mesleğimizin en güzel tarafı insanların gönüllerine dokunmak, onların hayır dualarını almak. Allah’a şükür bu iki şehit olduğuna inandığımız meslektaşlarımız da mesleklerini hakkıyla icra etmişler ki, onları yad eden hastalardan hep hayır cümleleri duyuyoruz. Bu vesile ile rahmetli Vedat Bey'in ailesine tüm sevenlerine tekrar başsağlığı diliyor, Cenabı Hak’tan Vedat Bey kardeşimize ve tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etmesini niyaz ediyorum.” dedi.

Hepkebirler Cami İmam Hatibi Muhittin Tülekoğlu tarafından okunan Kuran-ı Kerim’in ardından merhum Dr. Mustafa Vedat Gök dualarla yad edildi.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan 47 yaşındaki Uzman Dr. Mustafa Vedat Gök, bundan iki yıl önce koronavirüse yakalandıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kaldırılmış, burada bir süre tedavi gördükten sonra durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Durumunun ciddileşmesi üzerine Gök, Ankara’ya sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 22 Aralık 2020 tarihinde koronavirüse yenik düşerek vefat etmişti.

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, 29 Kasım 2021 tarihinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Metin Baş’ı da koronavirüs salgını sürecinde kaybetmişti.

Uzman doktor Gök, dualarla anıldı
Uzman doktor Gök, dualarla anıldı
Uzman doktor Gök, dualarla anıldı
Uzman doktor Gök, dualarla anıldı