Uzuner'den emniyete taziye ziyareti

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Belediye Başkanı Engin Uzuner, İstanbul Beşiktaş'ta ki hain saldırı nedeni ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

  • 692
Uzuner'den emniyete taziye ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Engin Uzuner, İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette şunları dile getirdi. ‘‘Birlik beraberliğimize kasten yapılan bu hain saldırıyı kınıyorum. Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar, polis teşkilatımıza metanet diliyorum. Acınız acımızdır. Ülkemizin ve Polis teşkilatımızın başı sağ olsun."

Saldırının vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış bir saldırı olduğunu ifade eden Uzuner, "Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Vatanımızı bölmeye, şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan şer odakları ve hain güçlere karşı kahraman Mehmetçiklerimiz ve Emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp, teröre, şer odaklarına karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Hainler bilmelidir ki, gerçekleştirilen saldırılarda ve vatan savunması için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza dek yaşayacaklardır. Milletimiz, tarihini kahramanlık destanlarıyla yazmış, bağımsızlığını kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canını veren şehitleriyle kazanmıştır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet içerisindedirler. Bu vatan hainleri hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak ve muvaffak olamayacaklardır. Milletimizin başı sağ olsun.’’ dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Erdin Aydemir’e ve tüm polis teşkilatına ‘‘Acınız acımızdır. Terörü Lanetliyoruz’’ yazılı karanfil dağıtıldı.

Ziyaretin ardından İlçe Emniyet Müdürü Erdin Aydemir, tüm İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli adına Belediye Başkanı Engin Uzuner’e teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.