Vali Çakır'ın Kurban Bayramı mesajı

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 474
Vali Çakır'ın Kurban Bayramı mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali Çakır; "Milletimizin bölünmez bütünlüğünü sürekli kılmak, huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamak ancak sevgi, saygı ve hoşgörülü olmakla, gelenek ve göreneklerimizde bağlı kalmakla mümkündür. Değerlerimizin, kardeşliğin, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve sadakat duygularımızın daha yoğun yaşandığı müstesna günlerden olan  bayramlarımız her dönemde bizlere huzur ve güç vermektedir.

Huzur, güven şehri ilimizde sevinç, keder ve mutluluklarımızı hep birlikte paylaştığımız sürece varamayacağımız hedef, aşamayacağımız hiçbir engel olmayacak, göstereceğimiz her türlü fedakârlık, azim, gayret ve kararlılık bizleri daha sağlıklı, başarılı, güçlü bir geleceğe taşıyacaktır.

Son günlerde ülkemizi etkileyen koranavirüs salgını; kararlar, önlemler ve vatandaşlarımızın hassasiyetiyle kontrol altına alınmıştır. Ancak vakaların tekrarlama olasılığını gözönünde bulundurularak, kendi sağlığımızı ve toplum sağlığının korunması adına vatandaşlarımızın 'sosyal mesafe, maske ve hijyen' tedbirlerine riayet etmeleri, ayrıca bayram vesilesiyle yola çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymaları, sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bayram geçirmemiz için son derece önem arz etmektedir.

Tarihi ve  kültürel değerlerimizin, gelenek ve göreneklerimizin paylaşılarak, özenle yaşatıldığı ilimizde tüm bayramların coşkulu, huzurlu ve güven içerisinde geçeceğine inanıyorum. Milli birlik ve beraberliğimizin muhafazası, toplumun huzuru için fedakarca mücadele ederek bu uğurda hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.

Bu vesile ile Kastamonulu hemşehrilerimizin, şehit aileleri ve gazilerimizin, tüm çalışma arkadaşlarımın, bayram süresince mesai yapacak görevlilerimizin mübarek kurban bayramını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyorum."