Vali Dallı'dan yeni yıl mesajı

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, yeni yıl mesajı yayımladı.

  • 1104
Vali Dallı'dan yeni yıl mesajı

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, yeni yıl mesajı yayımlayarak, 2024 yılını kutladı ve milletimize huzur diledi.

Vali Dallı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli hemşehrilerim,

Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni hayallerin gerçekleşeceğine inandığımız yeni bir yıla girmekteyiz.

Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılına Kastamonu’da, sizlerle birlikte girmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

Değerli Kastamonulular,

Malum olduğu üzere geçen yıl içerisinde on bir vilayetimizi sarsan 'asrın felaketini' yaşadık. Bu felakette canlarını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet dilerken yaralanan, maddi ve manevi zarar gören kardeşlerimize de bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi ulaştırmak istiyorum.

Felaketin yaşandığı andan itibaren Kastamonu’daki kurum ve kuruluşlar, vakıf ve dernekler özellikle de Kastamonulu hemşehrilerimiz, hem bölgeye yardımlarını ulaştırmışlar hem de bölgeden gelen kardeşlerimize kucak açmışlar, ellerinden geleni yapmışlardır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ülkemizde bunlar yaşanırken gönül coğrafyamızda da içimizi burkan, yüreklerimizi kanatan hadiselere şahit olmaktayız. Ancak devletimizin kararlığı, insanımızın duası ile bu acılar da inşallah bitecektir.

Sevgili Kastamonulular,

Yeni yıla, yaşadığımız bu olumsuzluklara rağmen geleceğe duyduğumuz inanç ve azimle girmekteyiz. Devlet ve millet olarak nice badireleri birlikte atlattık. El ele verdiğimizde aşamayacağımız zorluk yürüyemeyeceğimiz yol yoktur. Bu yıl da zorlukları beraberce aşıp nice güzellikleri hep birlikte yaşayacağımıza inancım tamdır.

'Türkiye Yüzyılı' olacağına yürekten inandığımız bu yüzyılın başlangıcı olan 2024 yılınızı kutluyor, bu yılın siz değerli hemşehrilerime, milletimize ve dünyaya selamet, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

En içten saygılarımla."