Vali Dallı, yerel basınla iftarda buluştu

Kastamonu Valisi Dallı, yerel basın mensupları ile iftar programında buluştu.

  • 832
Vali Dallı, yerel basınla iftarda buluştu

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gazete ve internet haber sitesi sahipleri ile çalışanları ve ajans muhabirleriyle iftar programında bir araya geldi.

Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Doğa Kültür Köyü'nde düzenlenen iftar programında konuşan Vali Dallı, "31 Mart seçimlerini güven ve huzur içerisinde gerçekleştirdik. Seçim sonuçlarının herkese hayırlı olmasını diliyorum. Seçim sürecinde basın meslek etiğine uygun bir şekilde yayın yaparak sıkıntı olmadan süreci tamamladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Gayet olumlu güzel bir süreç gördüm basınımızdan." dedi.

Vali Dallı, yerel basınla iftarda buluştu

Vali Dallı ayrıca, 31 Mart seçimlerinde görevlerini başarı ile yapan Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ve Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı personellerine de teşekkür etti.

Vali Dallı, bayramda yola çıkacak olan Kastamonululara da seslenerek, "Kolluk kuvvetlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla her türlü tedbirimizi planladık. Hızdan kaçınalım, kurallara uyalım. Ailelerimizi akrabalarımızı, çoluk çocuğumuzu, sevdiklerimizi üzmeyelim. Emniyet kemerimizi mutlaka takalım. İçişleri Bakanlığımızın bu seneki  sloganı 'hayatla yarışılmaz.' Acele ederek hiçbir şeyi çözemezsiniz. Yavaş giderseniz yarım saat 1 saat geç kalırsınız ama oluşabilecek sıkıntıları da ortadan kaldırmış olursunuz. Hep beraber huzur içerisinde güven içerisinde inşallah güzel bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum." dedi.

İftar programı toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Vali Dallı, yerel basınla iftarda buluştu