Vali Karadeniz "Şu an son derece olumlu il durumundayız"

Kovid-19 Mücadelesi Eylem ve Faaliyetleri toplantısı Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirildi.

  • 3490
Vali Karadeniz "Şu an son derece olumlu il durumundayız"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Kovid-19 mücadelesi ile ilgili bakanlık tarafından hazırlanan eylem ve faaliyetleri planı sunumu İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapıldı. Planda, görev alan tüm kurum yöneticileri konu hakkında bilgilendirildi.

Vali Karadeniz; "Koronavirüs salgını hakkında resmi olan bilgiler her gün Sağlık Bakanımız tarafından açıklanıyor. Düşüncemiz, gayretimiz ilimizde bu durumu en az hasarla atlatmak. Vatandaşlarımız, yaşlılarımız, kamu kuruluşları olarak bizler alınan tedbirlere uyarsak, bu salgını en az zararla atlatan il olacağımıza inanıyorum. Diğer illerle kıyaslandığımızda şu an son derece olumlu bir il durumundayız. Katkı sunan tüm kuruluşlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıya; Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Atalan, Vali Yardımcıları Ünal Kılıçarslan ve Vedat Yılmaz ile kurum amirleri katıldı.

Kurumlar tarafından yapılan işlemler ve alınan tedbirlerin devamlı kontrol altında tutulması talimatı veren Vali Karadeniz, tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.