Vatandaşlar MHP'li Maşalacı'ya yoğun ilgi gösterdi

Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı "Tek düşüncemiz Kastamonu'nun mutlu ve huzurlu yarınları" dedi.

  • 630
Vatandaşlar MHP'li Maşalacı'ya yoğun ilgi gösterdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar Maşalacı’ya yoğun ilgi gösterirken Maşalacı, amaçlarının kimse ile kavga etmek, tartışmak, söz dalaşına girmek olmadığını, Kastamonu’da doğmuş, Kastamonu’da yaşamış birisi olarak tek düşüncesinin Kastamonu’nun mutlu ve huzurlu yarınları olduğuna vurgu yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacı İbrahim Maşalacı kent merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. Maşalacı, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Maşalacı, yapılacak büyük değişimle Kastamonu’nun çehresinin daha de değişeceğini kaydetti.

“İNSANLARIMIZ BİRLİKTEN, BÜTÜNLÜKTEN VE HOŞ GÖRÜDEN YANA”
Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasette uygulamış olduğu politikanın halk tarafından büyük kabul gördüğünü, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin çalışmalarının halkın yoğun bir taktir ve teveccühünü kazandığını söyleyen MHP Milletvekili Adayı İbrahim Maşalacı: “Bizlerde genel başkanımızı temsilen inşallah daha yüksek sayıda oy ve milletvekiliyle Ankara’da Kastamonulu hemşerilerimizi temsil etme hakkına sahip olabiliriz. Tabi şunu da görmüş olduk ki; insanlarımız birlikten, bütünlükten ve hoş görüden yana. Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet Kalkınma Partisi arasındaki bu Cumhur İttifakı Büyük Birlik Partisi’nin de dahil olduğu bir Cumhur İttifakı büyük bir oy oranıyla sandıklardan çıkacak. Ve Allah nasip ederse ilerleyen süreçte 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sonrasında halkımızın beklediği hizmetlerin büyük oranda hizmete geçirilebilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi’nin de taraf olduğu Cumhur İttifakı büyük bir oy oranıyla inşallah seçilmiş olacak” dedi.

“SEÇİM BEYANNAMEMİZ HALKTAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜĞÜ” 
Açıklanan seçim beyannamesinin halktan yoğun ilgi gördüğünü kaydeden İbrahim Maşalacı, Ramazan ayı nedeniyle hemşerileriyle, hem iftar sofralarında hem de teravih namazı sonrasında bir araya geldiklerini, buluşmalarda vatandaşlara seçim beyannamesi hakkında bilgi verdiklerini ve halktan büyük geri dönüş aldıklarını vurguladı.

MHP’nin bu ülkenin sigortası olduğunu da dile getiren MHP Milletvekili Adayı Maşalacı: “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli seçim beyannamemizi açıkladı. Açıklanan seçim beyannamemizde toplumun tüm katmanlarına projeler var. Borç yükünün altında kalıp ekonomik nedenlerle kredi ve kredi kartı borçlarını ödeyemeyen vatandaşlarımızı düştükleri bu durumdan kurtaracağız. Esnaf ve çiftçilerimizin vergi ve prim yükümlülüklerini hafifleteceğiz. Esnafımızın ve sanatkarlarımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınmasını sağlayacağız. Staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılmasını, artık yakıt giderini karşılayamaz duruma gelen yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnaflarımıza vergisiz yakıt desteği sunacağız. Ayrıca çiftçilerimizin kullandığı mazot üzerindeki vergileri de kaldıracağız. Partimiz çiftçilerimize desteğe devam edecek, bu kapsamda sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV almayacağız, tohum, fide ve ilaç giderlerinin vergi yükünü düşüreceğiz. İşsiz he aileden bir kişiye asgari ücretin yarısı kadar aile desteği yardımı vereceğiz. En büyük projelerimizden birisi üniversiteye giriş sınavlarını kaldıracağız. Kadınlarımıza sigortalılık öncesi doğumları için borçlanma hakkı tanıyacağız,  Kadına şiddet ve çocuk istismarının önlenmesi, kadına ve çocuğa karşı suçlarda cezaların ağırlaştırılması, adli yardım desteği sağlanması, dava açma zaman aşımının kaldırılması konusunda çalışmalar yapacağız. Asgari ücretten vergi alınmaması, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi dışı bırakılması, Engelli ve engelli yakını aylığının yükseltilmesi ve engelli aylığı ödenmesinde, aile geliri yerine kendi gelirlerinin esas alınması alanlarında kararlar alacağız” dedi.

Seçim beyannamelerindeki başlıkları anlatmaya devam edeceklerini de dile getiren Maşalacı, gerekirse kapı kapı dolaşıp partilerini hak ettiği yere getireceklerini ifade etti.

“TEK DÜŞÜNCEMİZ KASTAMONU’NUN MUTLU VE HUZURLU YARINLARI”
Kastamonu için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri tüm paydaş kuruluşlarla birlikte yürüteceklerini vurgulayan Maşalacı, amaçlarının kimse ile kavga etmek, tartışmak, söz dalaşına girmek olmadığını, Kastamonu’da doğmuş, Kastamonu’da yaşamış birisi olarak tek düşüncesinin Kastamonu’nun mutlu ve huzurlu yarınları olduğuna vurgu yaptı.

“KASTAMONU’NUN DEĞERLERİNİ ORTAYA ÇIKARTACAĞIZ”
Kastamonu’nun değerlerini ortaya çıkartacak, markaların tanıtımı noktasında hangi imkânların oluşturulması gerekiyorsa oluşturacaklarını belirten MHP Milletvekili Adayı Maşalacı: “Çekme helvamız, sarımsağımız, siyez buğdayımız, pastırmamız, et ekmeğimiz, eğşimiz ve diğer tüm kültürel değerlerimizi milletvekillerimiz ile gerçekleştireceğimiz ortak çalışmalar ile diğer 80 ilde görücüye çıkaracağız. Sosyal ve kültürel tanıtım toplantıları yapacağız. Artık oturduğumuz yerden tek başımıza konuşmayacağız. Sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerimiz artacak. İlimize yatırım yapmak isteyen yatırımcılara için teşviklerin çeşitlendirilmesi ve artırılmasını sağlayacağız. Şehre gelen kredileri sahiplerine teslim edeceğiz. Haklı ve hakikatli olana hak edene vereceğiz. Doktor açıklarının kapatılmasını sağlayacağız. Gerekirse doktorlarımızı burada tutmak için ilave ücretlerin verilmesi gerektiğini haykıracağız.  Bunun bizzat-i takipçisi olacağız. İlçelerdeki doktor açıklarının kapatılması, MR, röntgen vb. cihazların eksikliklerinin giderilmesi sağlayacağız. KOSGEB teşviklerinin artırılması ve çeşitlendirilmesini Kastamonu’ya düşen bütçenin artmasını sağlayacağız. Yatırım ofisinin çalıştırılmasını sağlayacak projelerin üretimi için üniversitemizi topyekun ayağa kaldıracağız. Kurulacak komisyonların projelerde ve istihdamda söz sahibi olmasını sağlayacağız. Yatırımcıları üniversite ile buluşturacağız. Bizim her dediğimiz senettir. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi. DEVLET SÖZÜ..!” ifadelerini kullandı.