Vefatının 5. yılında anıldı

TÜRKAV, Muzaffer Ertaş'ı vefatının 5. yılında dualarla andı.

  • 1775
Vefatının 5. yılında anıldı

TÜRKAV Kastamonu Şubesi, Kastamonulu Alperenlerden Muzaffer Ertaş’ın vefatının 5. yılında kabri başında anma programı düzenledi.

Muzaffer hocanın hayatını ilme ve öğrencilerine adamış müstesna bir kişi olduğunu belirten TÜRKAV Kastamonu Şube Başkanı Kamil Çonkor, "Yazdığı eserlerle birçok dini ve milli gerçeği bizlerin ve gelecek nesillerin önüne sermiştir. Böylelikle istifade edilen ilim, çok sayıda öğrenci ve kendisini hayırla yâd edecek evlatlar bırakması yönüyle kıyamete kadar amel defterini hayırla doldurmaya devam edeceğine inanıyorum." dedi.

Çonkor, "TÜRKAV Kastamonu Şubesi olarak 'Vefa, ülkücü bir erdemdir.' düsturundan hareketle, Mehmet Feyzi Efendinin tedrisatından geçmiş, hayatı boyunca ülkücü, milliyetçi ve muhafazakâr duruşundan asla taviz vermemiş Muzaffer hocamızı, talebeleri ve sevenleriyle buluşturmayı vefalı bir görev sayıyoruz. Bu etkinliğimizde bizi ve değerli hocamızı yalnız bırakmayan siz değerli gönül dostlarımıza şahsım, Vakfımız ve Ertaş ailesi adına teşekkür ediyorum."

Anma programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve hatim duasının ardından yapılan ikramla sona erdi. 

Programa, MHP il Başkanı Emre Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, Kamu Sen il Temsilcisi Nedim Afacan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, Şeyh Şabanı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çifçi, MHP Milletvekili Aday Adayı Emin Çınar, Araç Müftüsü Numan Dülger ve çok sayıda vatandaş kaldı.

Vefatının 5. yılında anıldı
Vefatının 5. yılında anıldı
Vefatının 5. yılında anıldı