'Vidinlioğlu'na başkan yardımcısı dayanmıyor'

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, 'Vidinlioğlu'na başkan yardımcısı dayanmamaktadır' dedi.

  • 3662
'Vidinlioğlu'na başkan yardımcısı dayanmıyor'

CHP’li Erbilgin, “Türkiye nasıl yönetilemiyor, savruluyorsa Kastamonu’da yönetilemiyor, savruluyor” dedi.

Erbilgin yaptığı açıklamada; “Merkezi iktidarın yanlış politikalarından bizlerin hepimizin payına; zam ve yoksulluğun düştüğü bu zor günlerde vatandaşın derdine derman olması beklenen Kastamonu Belediyesi ise maalesef, her geçen düzensizlik iş bilmezlik ve koltuk savaşlarının yaşandığı bir sahneye dönüşmüş durumda.

3 yıldır belediyede düzeni bir türlü kuramayanlar bilek güreşi yapıyor. Vatandaş hizmete ulaşamadıkça, görevden almalar, sorumlu aramalar artıyor.

Kastamonu’yu ortak akıl ile yöneteceğiz diyen Sayın Vidinlioğlu; bırak ortak aklı, ekip arkadaşlarındaki ortak duyguyu yok etmişe benziyor ve bundan Kastamonu mağdur oluyor.

Partimizdeki bayrak değişimine atıfta bulunarak büyük icraat yapan Başkan Galip Vidinlioğlu’nun aslında belediyedeki huzursuzluğun üstünü örtmeye, yönetemediğini gizlemeye çabaladığını bir kez daha gördük.

Günler önce Kastamonu Belediyesi’nin 7 önemli müdürlüğünde yapılan görev değişikliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Melih Nural ile Ulaşım Hizmetleri Müdürü Adem Ünal’ın görevden alınması belediyedeki krizin ne denli büyük olduğunu bizlere göstermiştir. Dün gelen istifa haberi durumun daha anlaşılır olmasını sağlamıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediye başkan yardımcılığı görevine getirilmesine büyük anlamlar yüklediği Necdet Karahasan, 1 yıl 11 günlük kısa başkan yardımcılığı macerası dün istifası ile noktalamıştır.

Tıpkı istifa eden eski yardımcılar İsmail Hakkı Özcebeci ve Nuray Çolak ile görevden aldığı Serkan Bahçacıoğlu gibi, tıpkı temizlik müdürlüğünden el çektirdiği Arif Canbolat gibi. Sayın Vidinlioğlu'na başkan yardımcısı dayanmamaktadır.

Sayın Vidinlioğlu, Kastamonu siyasi ihtiraslarınızdan yorulmuştur. İç hesaplaşmanız Kastamonunun 3 yılını kaybettirmiştir. Kaybedecek 2 yılı daha yoktur. Bu millet sizden işinize odaklanmanızı beklemektedir. Bu şehre zaman kaybettirmeye hakkınız yoktur.”