Vidinlioğlu: "Daha güzel bir Kastamonu'yu tasavvur ediyoruz"

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

  • 1347
Vidinlioğlu: &quotDaha güzel bir Kastamonu'yu tasavvur ediyoruz"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Galip Vidinlioğlu, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün şehirde gerçekleştirdiği çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Özcebeci, Park ve Bahçeler Müdürü Emin Tuzsuz ve teknik ekip ile birlikte inceledi.

Devam eden tüm çalışmaları tek tek ziyaret eden Başkan Vidinlioğlu, ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kışla Parkı’nda yapılacak çalışmaları ve düzenlemeleri değerlendirmek üzere bu bölgede incelemelerde bulundu.

Vidinlioğlu Kışla Parkı’ndaki yaptığı incelemelerin ardından Aktekke Mahallesi Çevrim Sokak’ta yeni yapılan çocuk oyun parkında, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 175. Sokak’ta yapımı devam eden park alanlarında ve Kuzeykent Mahallesi Metehan Caddesi’nde devam eden çocuk oyun parkı yapımı çalışmalarında incelemelerini sürdürdü. Park alanlarında gerçekleştirdiği incelemeleri esnasında çocukların da yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Vidinlioğlu; “Daha güzel bir Kastamonu’yu tasavvur ediyoruz ve bu doğrultuda ekiplerimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sepetçioğlu Sokak’ta yaptığı incelemeler ile programına devam eden Vidinlioğlu, "Millet Bahçesi" olarak planlanan alanda da incelemelerde bulundu.

Kuzeykent Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar ile programına devam eden Galip Vidinlioğlu, bu bölgede ilk olarak TOKİ semt sahası ve çevresinde incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerinin ardından İsmail Havuş Camii çevresinde gerçekleştirilen peyzaj çalışmalarını inceledi. Kuzeykent İş Merkezi içerisinde planlanan çalışmaları değerlendirmek üzere bu bölgede de incelemelerini gerçekleştiren Vidinlioğlu, daha sonrasında ise Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait fidanlığa giderek programına devam etti.

TOKİ 15 Temmuz Şehitler Camii Kur’an Kursu öğrencilerine de sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Vidinlioğlu, ders arasında camii bahçesinde bulunan öğrencilerle sohbet etti ve çekilen hatıra fotoğrafı ile programı son buldu.