'Yaraları birlikte saracağız'

Kastamonu Belediyesi'nin gıda, hijyen, giysi ve elektronik eşya yardım tırı yola çıktı. Belediye Başkanı Vidinlioğlu, 'Yaraları birlikte saracağız.' dedi.

  • 1871
'Yaraları birlikte saracağız'

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen ve ülkemizi derinden yaralayan deprem afetinin ardından Kastamonu Belediyesi Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu yardım kampanyası başlattıklarını duyurmuştu.

Kısa sürede Kastamonu Belediyesi Sosyal Yardım Market Vakfı’nda toplanan gıda, hijyen ve elektronik eşya yardımları, hazırlanan tırla bölgeye gönderildi.

Kastamonu Belediyesi olarak bir tır ve bir transit aracın bölgeye yardım kolilerini taşıdığını ifade eden Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, “Bir kez daha gördüm ki, geçmişimiz bir, geleceğimiz bir, sevincimiz bir, acımız bir. Yardım kampanyamıza hemşehrilerimiz çok hızlı reaksiyon verdi ve hızla yardımları bölgeye ulaştırmak için adımlar attık. Bir tır ve bir transit aracı bölgeye gönderdik." dedi.

Geride bırakılan tüm afetlerde olduğu gibi bugünde yaraların hep birlikte olunarak sarılacağını söyleyen Başkan Vidinlioğlu, "Deprem bölgesinde şehrimizden giden ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisindeler. Bizlerde burada Kastamonulular olarak kardeşlerimizi yalnız bırakmamak için çalışıyoruz. El birliğiyle gerekli yardımları göndermeye gayret ediyoruz. Bu doğrultuda yardım kampanyamız devam edecek. Hemşehrilerimden deprem bölgesinde ihtiyaç olan malzemeleri Sosyal Market Vakfımıza bırakmalarını rica ediyorum. Yaraları hep birlikte saracağız. Rabbim daha büyük afetlerden milletimizi ve ülkemizi korusun." ifadelerini kullandı.