Yelis, Terörün Her Türlüsünü Lanetledi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, vatandaşlarla oturup dertlerini dinledi.

  • 279
Yelis, Terörün Her Türlüsünü Lanetledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Terör ve ekonomik konularda vatandaşlar dertlerini anlattı. Son günlerde gelen şehit cenazelerinin kendilerini üzdüğünü ve memleketlerinin geleceği için endişeli olduğunu anlatan vatandaşlar, geçim sıkıntısı içinde olduklarını da ifade ettiler.

Ankara’ da meydana gelen terör olayını kınayan Yelis, KİM, KİME KARŞI YAPARSA YAPSIN TERÖR’ÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUM. Ölenlerin ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Cenabı Allah ülkemizin birliğini ve beraberliğini, milletimizin huzur ve güvenliği muhafaza etsin dedi.

Özellikle yaşlı kesim kendilerinin öyle, böyle geçinip gittiklerini ama torunlarının eğitim giderlerini karşılamakta evlatlarının zorlandıklarını anlattılar. Birçok vatandaşımız ise çocuklarının, torunlarının iş bulamadığı için göç ettiklerini ama gittikleri yerlerde de iş bulamadıklarından şikâyet ettiler.

İş bulanlarında aldıkları ücretle geçinemediklerini ifade ettiler. Özellikle BAĞ-KUR emeklileri aldıkları emekli aylıklarının çok düşük olduğunu söylediler.

Ahmet Yelis, Kastamonu’nun Türkiye’nin en geniş toprak büyüklüğüne ve en düşük nüfus yoğunluğuna sahip olmasına rağmen vatandaşların geçim sıkıntısında olmasını eleştirdi. Bugüne kadar Kastamonu milletvekilleri, özellikle iktidar milletvekilleri Kastamonu’ ya hizmet ve iş alanı gelmesinin öncüsü olamamışlardır dedi.

Ahmet Yelis, Tarihiyle, Kültürüyle, doğal güzellikleriyle ve geniş coğrafyasıyla Kastamonu’nun artık hizmet ve yatırım alması zamanı gelmiştir. Artık Kastamonu göç veren değil, göç alan bir il olmalıdır.  Benim 1. Partim KASTAMONU, 2. partim ise Büyük Birlik Partisidir diyen Ahmet Yelis, Kastamonulu seçmenlerim teveccüh gösterip bizleri Meclis’e gönderirlerse var gücümle Kastamonu’ya hizmet için çalışacağım dedi.