'Yeter ki biz engelleri kaldıralım'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Onlar, çok özel çocuklarımız, yeter ki biz engelleri kaldıralım.' dedi.

  • 916
'Yeter ki biz engelleri kaldıralım'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Özel eğitim kurumu ziyaretinin ardından açıklama yapan Babaş, "Onlar, çok özel çocuklarımız." dedi.

Babaş, "Akay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizi ziyaretimizde özel eğitim konusunda neler yapabiliriz, hem ailelerimizin yükünü hafifletip hayatını kolaylaştırmak hem de özel çocuklarımızın geleceğine yönelik sorumluluklarımız neler? Bizler için çok önemli ve öncelikli olan bu konuda uzmanlarımız ve ailelerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk.

Sadece görevlerimiz yok bunların yanında çok hayati sorumluluklarımız var, her fırsatta vurguladığımız ve hassasiyetle üzerinde durduğumuz asıl mesele bu. Şehri ve insanı bütün detayları ile ele alan, sorumluluk üstlenen bir anlayışla el ele verdiğimizde aşamayacağımız zorluk yoktur." diye konuştu.

"Spordan sanata hepimizi gururlandıran başarılar kazanacaklar"

Babaş, "Tüm Türkiye'de süren özel eğitim seferberliğine Kastamonu olarak biz de aktif bir şekilde katılacağız. Onlar çok özel çocuklar, aileleri kadar bizlerin de sorumluluk üstlenmesi gerekiyor.

Engelsiz bir Kastamonu için hem uzmanlarımızla hem ailelerimizle hem de engelli vatandaşlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Şehrimizde yapacağımız yenilikleri, engelli insanımızın hayatını kolaylaştıran onları sosyal hayata dâhil eden bir anlayışla hayata geçireceğiz. Spordan sanata yetenekleri doğrultusunda onları destekleyeceğiz, imkân bulduklarında büyük başarılarına hepimiz gururla şahit oluyoruz. Yeter ki biz engelleri kaldıralım onlar madalyalar alıp kupalar kaldırır. Söz veriyoruz; Kastamonu her vatandaşımızın refah ve güvenle yaşayabileceği bir şehir olacak. Söz veriyoruz." diye konuştu.