Yıldız erkekler basketbolda şampiyon FSM

Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler Basketbolda Şampiyon Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu oldu.

  • 1121
Yıldız erkekler basketbolda şampiyon FSM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda geçen yılın şampiyonu olan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Şehit Şerife Bacı Ortaokulunu  54-10 ve Merkez Ortaokulunu 65-32 yenerek şampiyon oldu. Merkez Ortaokulu ikinciliği, Şehit Şerife Bacı Ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti.

Mücadeleler sonunda derece elde eden okullar kupa ve madalya ile ödüllendirilirken, takımlar kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Keloğlu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Okul Müdürü Mehmet Doğan ve Merkez Ortaokulu Okul Müdürü Halit Özden'in elinden aldılar.

Kastamonu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu müdürü Mehmet Doğan, baaketbol yıldız erkekler takım il birinciliği ile başlayan şampiyonlukların devam edeceğine inandıklarını, yıldız kızlarda da finale çıktıklarını ve şampiyon olacaklarına  inandıklarını söyledi.

Doğan; hedeflerinin akademik, sosyal ve sportif alanlarda hep bir önceki yıldan daha iyi olmak olduğunu, bunun da çok zor olduğunu, zira her yıl başarı çıtasının biraz daha yükseldiğini ifade etti.

Geçen yıl 4 takımla Kastamonu'yu temsil ettiklerini söyleyen Mehmet Doğan, işlerinin zorlaştığını ancak başaracaklarına inandığını ifade ederek; "okulumuzun marka bir okul olması için özveri ile çalışan öğretmenlerimize minnettarız. Özellikle sportif başarıların kazanılmasında en büyük pay,  Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Feyzi Değer ve Seda Şenol'a aittir. Kendilerini, öğrencilerimizi ve velilerimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederim." dedi.