Yıldızdoğan, sevenleri ile buluşuyor

Kastamonu Ülkü Ocakları "Evde Kal" Konserlerine devam ediyor.

  • 500
Yıldızdoğan, sevenleri ile buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronovirüs tedbirleri kapsamında evde kalan vatandaşların iyi vakit geçirmeleri, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak için çeşitli projelerle faaliyet gösteren Kastamonu Ülkü Ocakları tanınmış sanatçı Murat İnce ile başlattığı "Evde Kal" Konserleri’ne sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan ile devam ediyor.

Kastamonu Ülkü Ocakları; evde kal etkinlikleri kapsamında kendi geliştirmiş olduğu online eğitim seminerlerine devam ederken, geçtiğimiz günlerde ise instagram hesabından Murat İnce konserini takipçileriyle paylaşmıştı. İlk ve orta okul öğrencileri için resim yarışması da başlatan Kastamonu Ülkü Ocakları, yeni bir etkinliğe imza atmak adına tüm çalışmalarını tamamladı.

Kastamonu Ülkü Ocakları’ndan yapılan duyuruda instagram hesabından 24 Nisan 2020 Cuma Günü  saat 21:30’da Yıldırım Yıldızdoğan’ın online konser vereceği duyuruldu.

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bu milletin tarihi köklerinden beslenen ve öz evlatları olan Ülkü Ocaklılar, Türk Milleti’nin her zor gününde olduğu gibi bugünde yanında ve hizmetindedir. Salgından korunmanın birinci kuralı ve devletimizin talimatı evde kalmaktır. Bizlerde evde kalan büyüklerimiz ve kardeşlerimiz için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Faaliyetlerimizle onların moralini yüksek tutmak istiyoruz. Bildiğiniz gibi daha önce online eğitim seminerlerimizi başlatmıştık ve inşallah sıradaki seminerimizde “Türk Gençliği’nin Temel Sorunları” konusu ile Tosya Belediye Başkanımız Volkan Kavaklıgil konuğumuz olacak. 23 Nisan Resim Yarışması ile çocuklarımıza yönelik bir etkinlik gerçekleştirmiştik, resim öğretmenlerimizin de görüşlerini alarak dereceye girenleri açıkladık. Aslında hepsi gönlümüzde birinci seçildi ve çalışmalarını çok beğendik. Tüm katılımcı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Online konserler ile faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Necip milletimize hizmet bizlerin öncelikli gayesidir. Bu çalışmalarda bizlere desteklerini eksik etmeyen tüm büyüklerimize ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sanatçımız Yıldırım Yıldızdoğan konseri için tüm hemşerilerimizi Cuma akşamı canlı yayınımıza bekliyorum” diye konuştu.