Yolasığmazoğlu'ndan Vatandaşlara Uyarı

Türkiye Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu Adına Serhat Yolasığmazoğlu, derneğin adının kullanılarak tiyatro bileti satılmak istenildiğine dikkat çekerek, vatandaşların bu insanlara itibar etmemesini istedi.

  • 692
Yolasığmazoğlu'ndan Vatandaşlara Uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Yolasığmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi olarak, son günlerde aldığımız duyum üzerine sekizyüzlü telefon numaralarından derneğimizin ismi kullanılarak tiyatro bileti satılmaya çalışıldığından haberdar olduk. Söz konusu tiyatro etkinliğinden derneğimizin kesinlikle alakası bulunmayıp, Kastamonu Engellileriyle alakası olduğunu düşünmemekteyiz. Ayrıca söz konusu tiyatronun oynanıp oynanmayacağı konusunda da bilgimiz bulunmamaktadır. Yine son zamanlarda derneğimizin ismi kullanılarak esnafımızdan ve hane hane gezilerek Kastamonu halkından ve hatta İlçe ve Köylere gidilerek yardım adı altında bağış yada malzeme toplandığı duyumunu almış bulunmaktayız.

Türkiye Sakatlar Derneği Kastamonu Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu yana özellikle bağış toplamayarak Kastamonu Engellisinin onurunu ön plana alarak çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Dernek giderlerimizi herkesin gördüğü ve bildiği gibi bağış toplamadan alın teri dökerek karşılamaktayız. Kastamonulu hayırseverlerini ve engelli dostlarını bu tür yardım toplama faaliyetlerine itibar etmemelerini önemle rica ediyoruz. Kanuni açıklıklardan faydalanılarak yapılan bu yardım toplamalar Kastamonu engellisini derinden üzmektedir. Onurumuzun daha da fazla rencide olmaması için gerekli hassasiyetin sağlanmasını derneğimiz yada başka dernekler adına bu şekilde yardım toplamalara itibar edilmemesini dileriz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)