Zafer Partisi'nden sandık görevi çağrısı

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, öğrencilere sandık görevi çağrısında bulundu.

  • 2605
Zafer Partisi'nden sandık görevi çağrısı

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanlığı, Kastamonu'da okuyan öğrencilere duyuruda bulunarak, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde sandık görevlisi olmaya davet etti.

453 sandık görevlisine ihtiyaç olduğunu belirten İl Başkanlığı, görevli ücretlerinin Yüksek Seçim Kurulu tarafından karşılanacağını belirtti.

İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, burada yaşayan ya da Kastamonu'da bulunup ancak burada ikameti olmayan öğrencilerimize önemli bir duyuru yapmak istiyoruz. İkametgah nedeniyle oy kullanamayacak olan öğrencilerimiz, burada yaşayan seçmenlerle birlikte merkez ilçede sandık görevlisi olarak görev alabilirler.

Kastamonu merkez ilçesinde toplamda 453 sandık görevlisine ihtiyacımız bulunmaktadır. Parti üyeliği şartı olmadan resmi sandık görevlisi olarak görev alabilirsiniz. Sandık görevlisi ücretleri Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından karşılanacaktır.

Görev almak isteyen öğrencilerimiz, ad soyad ve telefon bilgilerini içeren başvurularını [email protected] adresine iletebilirler. Partimiz başvuruları değerlendirecek ve sizinle iletişime geçecektir."