Zafer Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Geçen hafta esnafları ziyaret eden Zafer Partisi teşkilatı, bu hafta kurum ve STK ziyaretleri ile devam etti.

  • 2110
Zafer Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Zafer Partisi teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçen hafta esnafları ziyaret eden parti teşkilatı bu hafta da kurum ve STK ziyaretleri ile devam etti.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu, Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Tuğba Mızrak Demirbağ, Karadeniz Sorumlusi İlhan Alpboğa ve il yönetimi ilk önce Emniyet Müdürü Kayhan Ay'ı ziyaret etti.

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu, "Zafer Partisi Genel Merkez Heyeti ve İl Yönetimi olarak İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşümüz sırasında Emniyet Teşkilatımızın güzide mensupları güvenliğimizi titizlikle sağladıkları için Genel Başkan Ümit Özdağ'ın teşekkürlerini İl Emniyet Müdürü Sayın Kayhan Ay'a ilettik. Tüm emniyet mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.

Zafer Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Kastamonu Türk Ocağı'nı ziyaret eden Zafer Partisi teşkilat üyeleri, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlama programlarının topluma etkileri kapsamında istişarelerde bulundu. Ocak Başkanı tarihçi Prof. Dr. Mehmet Serhat Yılmaz yazdığı kitaplardan Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Şahsuvaroğlu'na hediye etti. "Türk milleti ve onun gözdesi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." mesajı verildi.

Zafer Partisi teşkilatı ziyaretlerine Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu ile devam etti.

Zafer Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Osmanoğlu, "Ziyaretimizde muhtarlarımız ile demokrasimiz üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Derneğin tarihi konağındaki, yaşayan müzecilik açısından güzel bir örneği olan, Muhtar Müzesini gezdik. Sayın Muammer Başkanı ve yönetimini özverili çalışmaları için kutluyoruz." diye konuştu.

Son olarak, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur'u ziyaret eden parti teşkilatı, tarım politikalarını paylaştı.

Zafer Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Zafer Partisi Kastamonu İl Başkanı Dilek Osmanoğlu, "Günümüzde kiminle konuşsanız ülke sorunlarının başında üretim eksikliği var. Biz Zafer Partisi'ni kurduğumuzdan beri 'önce tarım' diyoruz. Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet Butur ile Kastamonu çiftçisinin sorunlarını masaya yatırdık, tarım politikalarımızı paylaştık. İlgi ve konukseverliğine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Parti teşkilatı üyeleri ayrıca yaptıkları ziyaretlerde, yerel seçimlerdeki izleyecekleri politikaları da görüştü.