Adnan Tot, Görevinden Alındı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tot, görevinden alındı.

  • 2250
Adnan Tot, Görevinden Alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN TOT, GÖREVİNDEN ALINDI

16 yıldır Kastamonu Belediyesinin çeşitli kademelerinde görev alan ve 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Adnan Tot, Başkan Yardımcılığı görevinden alınarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde 5 yıldır Kastamonu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Adnan Tot, seçimlerin ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Başkan Yardımcılığı görevinde yaklaşık 1,5 yıldır görevde bulunan Adnan Tot’a, Kastamonu Belediyesinde 10 müdürlük bağlıydı.

1969 yılında Kastamonu’da dünyaya gelen Adnan Tot, ilk, orta ve lise eğitimini Daday ilçesinde tamamlandı. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 1993 yılında mezun olan Adnan Tot, 1999 yılından bu tarafa Kastamonu Belediyesi’nde halen görev yapıyor. Adnan Tot, daha önce Kastamonu Belediyesinde Hal Müdürlüğü, Otobüs İşleri Müdürlüğü ile Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Tot, evli ve iki çocuk babası.

Öte yandan, Muhtarlık İşleri Müdürü Neşet Kırıştı ise, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın imzasıyla Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevine getirildi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)