Ahmet Oduncu hakka yürüdü

Kastamonu Devlet Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören Ahmet Oduncu vefat etti.

  • 3147
Ahmet Oduncu hakka yürüdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu El Sanatları Araştırma Merkezi’nden emekli, 50 yıldan fazla Kastamonuspor’un peşinde koşan Ahmet Oduncu (71) tedavi gördüğü Kastamonu Devlet Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu.

Bir süredir kanser hastalığıyla mücadele eden Ahmet Oduncu, bir süre önce Ankara Lösante Hastanesi’nde ameliyat olmuş ve ardından yaklaşık 4 aydır Kastamonu Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi’nde tedavi  görüyordu.

Dün gece yarısı hakka yürüyen Ahmet Oduncu’nun cenazesi yarın (Salı) saat 15.00'de Kastamonu Devlet Hastanesi’nden alınarak ikindi namazına müteakip Salı Pazarı’nda bulunan Hacı Nimet Darende Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Olukbaşı Anıt Sitesi üzerinde bulunan aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Doç.Dr. Sevgi Öztürk’ün, Trabzon esnaflarından Selma Koç’un, Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğretmenlerinden Asuman Sarı’nın babaları ve turizmci Ziya Koç, Kastamonu esnaflarından Eray Öztürk ve gazeteci İzzet Sarı’nın kayınpederi olan Ahmet Oduncu'ya Allahtan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.