AK Parti'de muhtar toplantıları devam ediyor

  • 6016
AK Parti'de muhtar toplantıları devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu bir heyetle Tosya ilçesinde köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarların yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda köylerin ihtiyaç ve beklentileri konuşuldu.

“Muhtarlarımızın taleplerine önem veriyoruz”

AK Parti ilçe başkanlığında gerçekleşen program hakkında açıklamada bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü, muhtarların taleplerine önem verdiklerini belirtti.

Ünlü, “Muhtarlarımızla istişare ve değerlendirme toplantılarımız yoğun bir hızla devam ediyor. Merkez ilçemizde yakın zamanda bütün köy muhtarlarımızla buluştuk. Yine birkaç ilçemizde daha muhtarlarımızla bir araya geldik. Biliyorsunuz Kastamonu geniş bir coğrafyaya sahip. Bu sebeple köylerimizin taleplerini karşılayabilmek için sık sık muhtarlarımızla istişare ediyoruz. Onların taleplerine önem veriyoruz. Gerek onlar bizi ziyarete geliyorlar, gerekse biz onları ziyaret ediyoruz. Bazen de böyle istişare toplantılarında buluşuyoruz. Bu toplantıları inşallah tüm ilçelerimizde gerçekleştireceğiz. Son birkaç yıldır milletvekillerimizle birlikte yoğun çabalarımız sonucunda ilimiz, KÖYDES ödeneklerinden en fazla payı alan il konumuna geldi. Bu yıl da KÖYDES ödeneklerinden en fazla payı alan il olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm çabamız köylerimizin hak ettiği hizmete kavuşması için” diye konuştu.

İl Başkanı Doğan Ünlü ve heyeti, Tosya programı kapsamında 2020 yılında Van’da çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Ufuk Deniz’in ailesini ve otel işletmecisi Fatih Doğramacı’yı ziyaret ederek akşam gençlerle kafe sohbetinde bir araya geldi.

Başkan Ünlü’ye ilçe başkanı Hasan Mete Dikişçi, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.