AK Parti'li Ünlü ve heyetinden İhsangazi'yi ziyaret

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İhsangazi'yi ziyaret etti.

  • 2608
AK Parti'li Ünlü ve heyetinden İhsangazi'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cuma günü gerçekleşen ziyarette birçok resmi kurum, sivil toplum örgütü ve yatırımı ziyaret eden AK Parti heyeti, eski ilçe başkanlarına da vefa örneği sergiledi.

Kaymakam Ümit Fırat Böçkün ve Belediye Başkanı Hayati Sağlık'tan sonra önceki dönem İlçe Başkanı Mehmet Alıcı, Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği, Devlet Hastanesi, Orman İşletme Müdürlüğü, Meslek Yüksek Okulu, İlçe Merkezi ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Atlas Tekstil'i ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve yönetimi esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

İlçedeki yatırımlarda da incelemelerde bulunan Başkan Ünlü ve teşkilatı yapımı devam eden İhsangazi-Araç yolunu, yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi'ni ve bakım onarım çalışmaları biten Şehit Orhan Cengiz Karaçam Stadı'nı ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanlığı'na da bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, burada önceki dönem ilçe başkanları, ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri ile il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

“İHSANGAZİ-ARAÇ YOLU HIZLA DEVAM EDİYOR”

İhsangazi ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Ünlü; "Cuma gününü İhsangazi ilçemizde geniş çaplı ziyaretlerle geçirdik. İhsangazi'mizin sivil toplum camiası ile birlikte esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettiğimiz programda aynı zamanda ilçe yatırımlarımızı da yerinde görme fırsatı bulduk. Bu doğrultuda önemsediğimiz ulaşım projelerinden İhsangazi-Araç yolunda incelemede bulunduk. Buradaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah hedeflenen sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Akabinde ise büyük bir özveriyle bakım onarım ve tadilatını tamamladığımız Şehit Orhan Cengiz Karaçam Stadı'ndaki değişimi yerinde gördük. Tekstil fabrikamızda hemşehrilerimize kolaylıklar diledikten sonra resmi kurumlarımızı da ziyaret ederek ilçemiz hakkındaki konularda istişare ettik.” diye konuştu.

“GENÇLİK MERKEZLERİNİN SAYISINI 1 DEN 7 YE ÇIKARDIK”

Gençlik Merkezlerinin sayısını artırmaya özen gösterdiklerini belirten Ünlü; “İhsangazi ziyaretimiz kapsamında son olarak gençlerimiz için çok değerli gördüğümüz gençlik merkezimizi ziyaret ettik. İlçelerde gençlik merkezi açılmasına özen gösteriyoruz. 2019 da 1 olan gençlik merkezi sayımızı 7 ye çıkardık. İnşallah daha da artıracağız. İhsangazi programımız kapsamında teşkilat mensuplarımızla gerçekleştirdiğimiz buluşma ile de birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan başta İhsangazili hemşehrilerime, İlçe Başkanımız ve teşkilatına teşekkür ediyorum" dedi.