AK Parti, yılbaşı gecesinde çalışanları unutmadı

AK Partili heyet, yılbaşı gecesinde çalışanları unutmayarak mesai başında bulunan personelleri ziyaret etti.

  • 1804
AK Parti, yılbaşı gecesinde çalışanları unutmadı

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, beraberinde il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri ve İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Sayıkoğlu ile birlikte yılbaşı gecesinde mesai başında bulunan personelleri ziyaret etti.

İlk olarak 112 acil çağrı merkezini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve il teşkilatı, burada nöbet tutan personelin yeni yılını tebrik etti.

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğünde nöbet başında olan itfaiye personelini, Şehit Recep Şahin Polis Karakolunda görevli polis memurlarını, kontrol noktalarında görevli kolluk kuvvetlerini ve nöbetçi eczaneleri ziyaret eden Başkan Ünlü ve AK Parti heyeti, yılbaşını mesai başında geçiren personele fedakarlıkları için teşekkür ederek yalnız değilsiniz mesajı verdi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü,"Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı gecesi görev başında olan personelimize ziyaret gerçekleştirdik. Gençlik kolları başkanımız, il başkan yardımcılarımız ve il yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla polislerimizi, 112 acil çağrı merkezimizi, sağlıkçılarımızı, itfaiyecilerimizi, eczacılarımızı ziyaret ederek bu gecede yalnız bırakmadık. Ailelerinden, sevdiklerinden ayrı bir şekilde yeni yıla giren ve yaptıkları fedakarca çalışmalarla mesleklerini icra eden değerli çalışanlarımızın yeni yıllarını tebrik ettik. Bu vesileyle 2022 yılının aziz milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.