AK Parti'li Vekillerden Teşekkür Ziyareti

1 Kasım seçimlerinden sonrasında Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri teşekkür turlarına başladı.

  • 572
AK Parti'li Vekillerden Teşekkür Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Pınarbaşı ilçesinden başlayan AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Av. Metin Çelik ve Murat Demir ile AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay’ı, Pınarbaşı Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Pınarbaşı İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, parti yönetim kurulu, çok sayıda partili ve vatandaşlar ilçe meydanında karşıladı.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Pınarbaşı ilçesinden alınan % 63 sonuç sebebiyle teşekkür ettiğini ifade ederek, “Pınarbaşı üzerine düşeni yaptı. Artık bizim haklı bir mazeretimiz kalmadı. Bundan sonraki süreçte dört elle hizmete sarılacağız. Mahcup olmamak için elimizden geleni yapacağız. Pınarbaşı ve diğer tüm ilçelerimize hizmetin en iyisini getirebilmek için çalışacağız. Tüm Pınarbaşılılara bir kez daha teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik, kazananın millet olduğunu ifade ederek, “Pınarbaşı olarak bizleri her zaman kalabalık bir şekilde karşılıyorsunuz.Kastamonu'da ciddi bir başarıya imza attık. Hep birlikte Pınarbaşısı ile tüm ilçeleriyle, merkeziyle ciddi bir yükseliş oranı yakaladık önceki seçimlere göre. Ve üç milletvekili de AK Partili oldu. Uzun yıllardır bu bizim hedeflediğimiz bir başarıydı. Bu seçimlerde bunu başardık. Elbette Türkiye'deki genel hava çok önemliydi. 7 haziran seçimlerinden sonra moralleri bozsaydık, hizmetleri aksatsaydık ve ya bu sonucun sıkıntısını yaşamış olsaydık belki bu başarı gelmeyebilirdi. 7 hazirandan sonra arkadaşlarımızla birlikte, belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla birlikte elimizden ne geliyorsa fazlasıyla tüm ilçelere yapmaya çalıştık. Özellikle köylerimizin alt yapısıyla bu yaz ciddi bir şekilde ilgilendik. Bu olumlu hava ve yapılan hizmetler neticesinde Kastamonu'da ciddi bir yükseliş ortaya çıktı. Pınarbaşı oyunu % 51 'den , % 63'e çıkardı. Tüm ilçelerde ortalama 10 puanlık bir yükseliş var. Hizmetlerimiz aynı şekilde devam edecek. Siz her şeye layıksınız. Ben tekrar tüm Pınarbaşı'ya , Kastamonu'ya teşekkür ediyorum , sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum ” diye konuştu.

AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Av. Metin Çelik ve Murat Demir ile AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra kayamakam Bekir Cansız'ı makamında ziyaret ettiler.

HATİCE KARAKAŞ (İHA)