AK Partili Yel ve Ünlü Cide'de iftara katıldı

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel ve İl Başkanı Doğan Ünlü, Cide Akça köyü iftarına katıldı.

  • 2311
AK Partili Yel ve Ünlü Cide'de iftara katıldı

AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ilimizi ziyaret etti.

Mustafa Yel, İl Başkanı Doğan Ünlü ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, programları kapsamında önce AK Parti Şenpazar İlçe Başkanlığını ve Şenpazar Belediyesini ziyaret etti.

Ardından yapımı devam eden Şenpazar Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan heyet, sonrasında Cide ilçesi Akça köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Program sonrasında açıklamada bulunan İl Başkanı Ünlü, “Bugün MKYK Üyemiz ve Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Mustafa Yel’i ilimizde misafir ettik. Şenpazar ilçemizi ve Akça köyündeki hemşehrilerimizi ziyaret ettiğimiz güzel bir program oldu. Burada hemşehrilerimizle hemhal olduk. Ramazan vesilesiyle onların gönül sofralarına misafir olduk. Vatandaşlarımızla dertleştik, taleplerini dinledik. Programlarımız sonrasında ilçe başkanlığımızda teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı istişare ettik. İlimize teşrif ederek beraberliğimize ortak olan MKYK Üyemiz Sayın Mustafa Yel’e ve bizleri gönül sofralarına konuk eden kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu.