Akif Güzel'e çağrıda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Dilek İlke Karabacak, Akif Güzel'e çağrıda bulundu.

  • 2033
Akif Güzel'e çağrıda bulundu

Başkan Dilek İlke Karabacak; "AKP Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Sayın Akif Güzel, Kastamonu Havalimanı’na gerçekleştirdiği ziyarette Kastamonu Havalimanı’nı kastederek 'Böyle bir yatırıma ne gerek var, boşuna masraf diyerek eleştiren, engellemeye ve karalamaya çalışanlar oldu' ifadeleri kullanmış, bu açıklamaları da kamuoyuna yansımıştır. Bizim için önemli olan Kastamonu’nun gelişmesi, büyümesi, taş taş üstüne konulmasıdır. Bunun için siyaset yapıyoruz, o nedenle siyasette varız.

Sayın Akif Güzel’e buradan çağrımdır;

Kastamonu Havalimanı için kim, ‘böyle bir yatırıma ne gerek var’ demiştir?

Kastamonu Havalimanı için kim, ‘boşa masraf’’ ifadelerini kullanmıştır?

Bunları söyleyen her kim ise Cumhuriyet Halk Partisi’ni karşısında, bir elini de yakasında bulacağını söylemek istiyorum.

Sayın Akif Güzel bu ifadelerin kime ait olduğunu net bir biçimde kamuoyuna açıklamakla mükelleftir.

Ancak Sayın Akif Güzel sorularımıza cevap veremiyorsa, bu yaptığı düpedüz algı siyasetidir.

Sayın Akif Güzel diğer açıklamalarında samimi ise işe; kötü hava koşullarında havalimanımızı uçak seferlerinin iptal edilmesi probleminden kurtaracak olan ve Milletvekilimiz Sayın Hasan Baltacı ile İl Başkanımız Sayın Hikmet Erbilgin’in yıllardır çağrıda bulunarak yapılması için zemin oluşturduğu CAT2 Cihazı yatırımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı eliyle ilimize kazandırılmasını sağlamakla, kış mevsimi öncesi bu yatırımın yapılması için ortaya irade koymakla başlayabilir.

Cumhuriyet Halk Partisi dün olduğu gibi bugünde bu ihtiyacın arkasında yer almaya devam edecektir.

Sayın Akif Güzel, Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi’nde aylardır Göğüs Cerrahı olmamasını, birçok bölümde doktor eksikliği nedeniyle aylar sonrasına randevu verilmesini dert edinebilir, hastanemize Göğüs Cerrahı atanması için emek harcayabilir.

Sayın Akif Güzel, PTT’deki personel sayısının arttırılarak mevcut çalışan, ter dökenlerimizin omuzlarındaki yükün hafifletilmesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kapalı bulunan, bölge halkına hizmet vermeyen PTT Şubesi’nin açılması, en büyük mahallelerimizden İnönü Mahallesi’ndeki PTT Şubesi’nin ise haftanın 5 günü hizmet verir noktaya getirilmesine, hem çevre sağlığı hem de şehircilik anlayışı gereği Patpat Deresi’nin ıslah edilmesine gayret gösterebilir.

Sayın Akif Güzel, il merkezindeki plansız ve sık sık meydana gelen elektrik kesintilerinin önüne geçilmesi için dağıtım şirketinin şehir merkezine daha çok yatırım yapması için ter dökebilir.

Sayın Akif Güzel hamaset yapmak, kendi parti içini mesajlamak yerine; mazota, gübreye, yeme gelen zamlarla birlikte ekmekten, üretmekten vazgeçmek üzere olan çiftçilerimizin, tüm bunlar yetmezmiş gibi kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada yaşadıkları su sıkıntısını nasıl çözülebileceğine dair Devlet Su İşleri nezdinde girişimlerde bulunabilir.

Sayın Akif Güzel son olarak şehrimizin bu eksiklerinin tamamlanması için yapacağı çalışmalara engel olanların karşısında Cumhuriyet Halk Partisi’nin de dimdik duracağını, bu eksiklerin tamamlanmasında üzerimize düşen her görevi siyaset gözetmeksizin, samimiyetle yerine getireceğimizi bilmelidir."