'Alçak gönüllü olanlar daha hızlı ilerler'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Alçak gönüllü olanlar daha hızlı ilerler ve daha hızlı öğrenir.' dedi.

  • 808
'Alçak gönüllü olanlar daha hızlı ilerler'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir programla devam ediyor.

Babaş, Kastamonu Tarım İl Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü ziyaretleri sırasında tarımın ve ormanın Kastamonu için önemine vurgu yaparak, "Bilmek için değil öğrenmek, uygulamak için dinliyoruz." dedi.

"Alçak gönüllü olanlar daha hızlı ilerler"

Babaş, "Üretim diyarı Kastamonu’muzun bitkisel ve hayvansal üretimine nasıl bir katkı sağlayabiliriz, potansiyelini nasıl daha etkin hale getirebiliriz, özetle bilmek için değil öğrenmek için Tarım İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Şehrimizin kalkınması için, çiftçilerimizle birlikte çalışacağız. Bilgi birikimleri ve hizmet aşkıyla şehrimize değer katan asil memurlarımızla birlikte çalışacağız.

Bizim için tecrübe çok önemli dolayısıyla tarımın tecrübeli çalışanlarına ego ya da kibirle değil yalnızca tevazu ile yaklaştık. Çünkü biliyoruz ki alçak gönüllü olanlar daha hızlı ilerler ve daha hızlı öğrenir. Tarım Müdürlüğümüzde kıymetli il müdürümüzden, mühendislerimize, veteriner hekimlerimizden gıda mühendislerimize, bu alanın tecrübelilerinden çok şey öğrendik, birlikte Kastamonu’muz için çok güzel işler yapacağız, önerilerini dikkate alıp onlardan öğrendiklerimizi harfiyen uygulayacağız.

'Ormansız bir yurt vatan değildir' cümlesini kendimize şiar edinerek şehrimizin yeşiline âşık olduk. Kadim kentimizin yeşil örtüsü bambaşka bir güzellik. Ormanlarımız, hem turizm-doğa sporları için hem de ormancılık endüstrisinden dolayı şehrimizin adeta büyük bir hazinesi. Orman Bölge Müdürlüğümüzde şehrimize, ormanımıza ve yeşilimize dair verimli görüşmeler yaparak, orman müdürlüğü personelimizden öneriler dinledik. Biz dinliyoruz, öğreniyoruz ve anlıyoruz. Bu sayede uyguluyor ve çözüyoruz.

Birçok tarihi, doğal güzelliğe sahibiz. İnanıyoruz ki sahip olmak yetmez; değerlendirmek ve sahip çıkmak gerekir. Her şey refah içinde, gelişmiş, modern, huzurlu, mutlu bir Kastamonu için."