'Algı değil hizmet için buradayız'

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, CHP Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak'ın açıklamalarını değerlendirdi.

  • 1726
'Algı değil hizmet için buradayız'

Cumhuriyet Halk Partisinin çiçeği burnunda Kastamonu Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak, Kastamonu Havalimanı ziyaretimiz sonrasında yapmış olduğum açıklamalara değinerek “Kastamonu Havalimanına kim veya kimler engel olmuş” diyerek beni algı siyaseti yapmakla suçlamıştır.

Kastamonumuzun göz bebeği olan havalimanı ziyaretimizde, AK Parti olarak Kastamonumuza 110 Milyon TL yatırımla kazandırdığımız havalimanımızda sadece tarifeli uçakların değil, yangın söndürme uçak ve helikopterlerinin de ihtiyaç anında görev yaptığını, hatta geçtiğimiz sene Taşköprü'de çıkan büyük orman yangınında havalimanımızın yangın söndürme uçak ve helikopterlerine kullanım alanı sağladığını, havalimanı bünyesinde yerli ve milli imkanlarla üretilen bir çok araç bulunduğunu, bunları yerinde görüp incelediğimizi, pandemi döneminin etkilerinin azalması ile birlikte havalimanımızın tam kapasite ile çalışmaya da başlayacağını belirterek, genel anlamda yapılan yatırımlar için 'böyle bir yatırıma ne gerek var, boşuna masraf diyerek her fırsatta yatırımları eleştiren ve hatta engellemeye çalışanlara inat bizler Kastamonumuz için daha da iyisini sağlamaya devam edeceğiz' şeklinde beyanda bulunmuştum.

Sözlerimi üzerine alınan CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın İlke Karabacak, yatırımlara kim engel oluyormuş kim karşı çıkıyormuş diyerek beni algı yapmakla itham etmiştir. Bizler algı yapmıyoruz kıymetli başkan.

Yıllardır yılan hikayesine dönmüş Kastamonu Havalimanı, geçmişte bir çok siyasetçi tarafından siyasi malzeme olarak kullanılmış, hemşehrilerimiz beklenti içersine sokulmuş ancak bir türlü Kastamonu Havalimanımız faaliyete geçirilmemiştir. 1959 dan beridir Kastamonu için hayal olan ve devasa bir yatırım niteliğindeki Kastamonu Havalimanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılarak Kastamonumuza kazandırılmıştır. Kastamonumuz için hayal olan devasa yatırımlardan sadece biri olan havalimanımız gerçeğe dönüştürülmüş ve Kastamonumuza hak ettiği yatırımlar kazandırılmış ve kazandırılmaya da devam etmektedir.

Bunun dışında pandemi döneminde bir tek hastamız dahi kovid sebebiyle mağdur edilmemiş, Eğitim ve Araştırma Hastanemiz tüm doktor ve hastane çalışanlarıyla birlikte seferber olmuş ve görevini layıkıyla yapmıştır. Daha birkaç ay önce Eğitim ve Araştırma Hastanemizin yemekhanesi 'kovid servisine dönüştürüldü' şeklinde doğru olmayan açıklamalar yaparak algı oluşturanlar da maalesef yine CHP olmuştur.

CHP Merkez İlçe Başkanı Sayın İlke Karabacak, sözlerimi üzerine alınmakta haklıdır. Maalesef ülkemizde yapılan yatırımlara ilk karşı çıkan, hatta tek vaadi yapılan ve yapılacak yatırımları durdurmak olan parti Cumhuriyet Halk Partisidir. 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü, Şehir Hastaneleri, Marmaray, Kuzey Marmara Otoyolu, Nükleer Santraller, Kanalistanbul gibi projelere karşı çıkan CHP, geçmişte GAP projesine de 'kurbağalara göl yapıyorsunuz' diye eleştirmiş, ilk boğaz köprüsüne de 'hiç gereği yokken İstanbul’a köprü yapıyorlar' diyebilmiştir.

Kastamonu İl Müdürlerimiz ile Kastamonu’nun her ihtiyacını görüşüyor ve çözüm noktasında da gereken adımları AK Parti Milletvekillerimiz ve Ak Parti İl Başkanımız ile birlikte atıyoruz. Daima milletimiz ile iç içe ve kol kolayız. Kastamonumuza yatırımların kazandırılmasında büyük gayret ve emeği bulunan AK Parti Milletvekillerimiz ile İl Başkanımıza ve teşkilatımızın her kademesinde hem geçmişte görev alan hem de halen görevde bulunan tüm mensuplarımıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum.

Milletimiz AK Parti iktidarında sadece laf değil icraat üreten bir iktidarla karşılaşmış ve büyük teveccüh göstermiştir. Kastamonu ve Türkiye için yapıcı her çağrıya kulağımız da kapımız da AK Parti olarak açıktır. Algı değil hizmet için burada olduğumuzu bir kere daha vurgulayarak CHP Kastamonu Merkez İlçe Başkanına atandığı görevi için hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum."