Alperenler, vatandaşların hizmetinde!

Alperen Ocakları Kastamonu İl Başkanı Başer "Aziz Türk milletimizin evlatları Alperenler, ihtiyaç duyulduğu her anda necip milletimizin hizmetindedir" dedi.

  • 1076
Alperenler, vatandaşların hizmetinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alperen Ocakları Kastamonu İl Başkanı Erhan Başer; "Koronavirüs salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında 60 yaş ve üstü ve 20 yaş ve altı sokağa çıkma yasağı sonrası Alperen Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aziz Türk milletimizin evlatları Alperenler, ihtiyaç duyulduğu her anda necip milletimizin hizmetindedir. Bizler bu süreç geçene kadar vatandaşlarımızın Sağlık Bakanlığının uyarılarını dikkate almalarını ve mecbur kalmadıkça evlerinde kalmaları gerektiğini hatırlatıyoruz. 60 yaş ve üzeri başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın evlerinde kalmaları gerektiğinden eczane, gıda ve tüm ihtiyaçları gidermek için bir telefon kadar yakınız. Bizlere 0 541 585 92 42 ve 0 545 319 98 91'nolu irtibat numaralarımızdan ulaşabilirler."

Bu salgına karşı başta sağlık çalışanları olmak üzere fedakârca çalışan tüm yetkililere teşekkür ettiklerini belirten Başkan Başer; "Yüce Allah bu illetten bir an önce kurtulmayı milletimize nasip eylesin. Allah her türlü müsibetlerden milletimizi korusun" dedi.