Altıkulaçoğlu, güven tazeledi

Devrekani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Altıkulaçoğlu, güven tazeleyerek 6. kez başkanlığa seçildi. 

  • 1636
Altıkulaçoğlu, güven tazeledi

S.S. Devrekani Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 53. Olağan Genel Kurulu, esnaf ve sanatkarların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Mehmet Altıkulaçoğlu’nun tek aday olarak girdiği seçimde Divan Başkanlığını 18. Bölge Birliği Başkanı Dursun Ergin yaptı.

Yeniden 4 yıllığına göreve seçilen Mehmet Altıkulaçoğlu’nun yönetim listesinde Kenan Abdurrahmanoğlu, Yaşar Şenol, Taha Çağlar ve Mustafa Serdar Küllüoğlu yer aldı.

Altıkulaçoğlu, "Bizlerdeki ortak akıl her zaman şudur. Esnaf için her gün yeni bir gündür. Esnaf, her yeni güne yeni bir heyecanla, yeni bir umutla uyanır. Dükkanını besmeleyle, duayla açar, akşam da kanaat içinde kazandığına hamdederek, şükrederek dükkanını kapatır. Akşam ise esnaf için muhasebe günüdür. Genel kurullarda bizler için bir nevi karne günüdür. Görünen tablo doğru yolda olduğumuzun, doğru işler yaptığımızın göstergesidir." dedi.

Genel kurula, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Bölge Birliği Başkanı Dursun Ergin, Ticaret Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Kastamonu AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Sarıahmetoğlu, Bakanlık temsilcileri, STK Başkanları, ilçe siyasi parti başkanları, kurum amirleri, muhtarlar, ilçe kooperatif ve esnaf odası başkanları ile esnaf ve sanatkarlar katıldı.