Amatör spora destek protokolü

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Özel Kastamonu Amerikanca Kültür arasında amatör spora destek protokolü imzalandı.

  • 2519
Amatör spora destek protokolü

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Özel Kastamonu Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu arasında reklam sözleşmesi ve yabancı dil eğitiminde lisanslı sporculara destek protokolü imzalandı.

İlimiz lisanslı amatör sporcular için büyük önem arz eden protokole imzalar, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu ile Özel Kastamonu Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucu Temsilcisi Sedef Perk tarafından atıldı.

Lisanslı tüm sporcular yararlanacak

Yapılan bu protokol ile Dünya ve Avrupa şampiyonalarında, ulusal spor faaliyetlerinde, ferdi ve takım okul spor faaliyetlerinde derece elde eden sporcular branş farketmeksizin yüzde 100 tam burslu olmak üzere elde ettikleri derecelere göre farklı yüzdelik burslarla Özel Kastamonu Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu'ndan ayrıcalıklara sahip olacak.

Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı lisanslı okul veya kulüp sporcusu olduğunu belgeleyen tüm il alt yapı sporcuları, Özel Kastamonu Amerikanca Kültür Yabancı Dil Kursu'ndan yüzde 20'lik indirim alacak.

Amatör spora destek protokolü