'Çatalzeytin sahil tahkimatını hızla bitireceğiz'

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl başkan yardımcıları ve İl yönetim kurulu üyeleri Çatalzeytin ilçesini ziyaret etti.

  • 3461
TAKİP ET

Çatalzeytinde birçok temasta bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü ve AK Parti İl teşkilatı, İlçe Kaymakamı Mubin Demirkıran'ı, Meslek Yüksek Okulunu, Orman İşletme Müdürlüğünü, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Devlet Hastanesini, Muhtarlar Derrneğini, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

Çatalzeytin programı kapsamında esnaf ziyareti de gerçekleştiren Başkan Ünlü, önceki dönem İlçe Başkanlarından Sinan Karadağ ve Hasan Çay'ı da ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yoğun kar yağışı ile birlikte ilçede yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçmek amacıyla kurulan jenaratör merkezini de unutmayan Başkan Ünlü çalışanlardan bilgi aldı ve zor şartlarda yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü; "Bugün Çatalzeytin ilçemizi teşkilatımızla birlikte ziyaret ediyoruz. Birçok resmi temasta bulunduğumuz ilçemizde diğer yandan parti çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bu kapsamda bir vefa hareketi olduğumuzun tezahürü olarak önceki dönem ilçe başkanlarımızı da ziyaret ettik. Esnaflarımızla hasbihal etme fırsatı bulduk. İlçemiz yoğun kar yağışından etkilendiği için yol ve elektrik konusundaki çalışmaları yerinde gördük. Devletimiz tüm imkanlarıyla karla mücadele çalışmalarını gerçekleştirdi, yollarımız açık. Elektrik hatlarında meydana gelen arızayı ise çevre illerden gelen takviye ekiplerle birlikte zorlu hava koşullarına rağmen aşmayı başardık. Diğer yandan Çatalzeytin ilçemizde hükümet yatırımlarımız da hızla devam ediyor. Çatalzeytin Devlet Hastanemizin yapılmasıyla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sahil tahkimatı için de 2021 ödeneğimiz geldi. Bu projeyi önemsiyoruz. Sahilimizi daha güvenli hale getirecek bu projeyi de hızla bitireceğiz. Çatalzeytin ilçemizde Ginolu Caddesinden Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu arasındaki karayolunda çalışmalar baharın gelmesi ile birlikte devam edecek ve inşallah 2021 yılında bitirilecektir. Ödeneği mevcut olup müteahhit firma şantiye kurma çalışmalarına başlamıştır. Yine Çatalzeytin Ergin Açıkgöz Çok Programlı Lisesi'ne ek bina ve atölye işçilik binasının ödeneği hazır olup 2021 yılı içerisinde bitirilecektir. Her zaman dediğimiz gibi bizler boş laf üretmiyoruz, hizmet üretiyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu düsturla çalışmalarımızı hem Çatalzeytin için, hem Kastamonu'muz için sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ünlü ve teşkilatına, AK Parti İlçe Başkanı Musa İhsan Uğuz ve ilçe yönetimi de eşlik etti.

Bakmadan Geçme