Kapı kapı dolaşıp 20 bin maske ile çekme helva dağıttılar

Türk Kızılay Kastamonu Şubesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kapı kapı dolaşarak insanlara maske ve çekme helva verdi. 

  • 3509
TAKİP ET

Türk Kızılay Yönetim Kurulu ile Kadın Kolları üyeleri, 8 gruba ayrılarak Kastamonu'nun 19 mahallesinde kapısını çaldıkları vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı, onlara maske, helva ve ekmek dağıttı.

Türk Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Akif Güzel yaptığı açıklamada, bayramda sokağa çıkma kısıtlamasının olduğunu hatırlattı.

Kızılay olarak insanları evlerinde ziyaret ettiklerini dile getiren Güzel, 'Kovid-19 sürecinde insanlarımız maskeye ulaşmakta sıkıntı çekebilir düşüncesiyle adreslerine kadar ulaştırmak istedik. Genel merkezimizin gönderdiği 20 bin maske ile bağışçılarımızın verdiği helva ve ekmekleri, vatandaşlarımıza bayram hediyesi olarak ulaştırdık.' dedi.

Buruk bir bayram sevinci yaşandığına işaret eden Güzel, 'İnsanlarımız evden çıkamıyor, bayramlaşamıyorlar. Kızılay olarak evleri ziyaret ederek bayramlaştık.' diye konuştu.

Mustafa Tamarslan da Kızılaya teşekkür ederek 'Bu sene buruk bir bayram geçiriyoruz ama devletimiz bütün vatandaşlarını hatırlayarak varlığını yüreğimizde hissetmemize vesile oldu. İnsanlar rahatı yerindeyken konuşuyor ama başına bir şey geldiğinde ilk olarak Kızılayı karşısında görüyor. O zaman da varlığına teşekkür ediyor.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 4
MUSTAFA YAZAN 26 Mayıs 2020 21:54

Biz görmedik helva maske,Kızılayın üyesi olduğumuz halde.

Murat ünvar 25 Mayıs 2020 22:33

Yalanınız batsın kastamonu haber sitesinde bu haberin altında en az ikiyüz yorum var kimsede bize geldiler demiyor kimse sizi görmemiş yirmibin adet ürün alan insanlardan biride çıkıp ben aldım demiyor . mübarek gün söylenecek çok şey varda sadece yuhhhhhhhhhh diyorum

Ahmet yalçınkaya 25 Mayıs 2020 18:32

Hangi mahalleye geldiler biz neden görmedik

Burhan Karabıyıkoğlu 25 Mayıs 2020 18:01

Sayın Kastamonu güncel basını 19 mahalleye maske dağıtıldığı nı söylüyorsunuz ama ne bize nede mahalleye gelip dağıtılmadı asılsız haber yapmayı bırakın artık geçenlerde ajans 37 de yaptı bu gibi yalan haber. gerçekten dağıtıldı diyorsanız ispatlamak lazım

Bakmadan Geçme