Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atama

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Reşat Asrak atandı.

  • 3443
TAKİP ET

Asrak yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) il müdürlükleri ile Gençlik ve Spor il müdürlüklerinin birleşmesiyle oluşan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atamalarının gerçekleştirildiğini bildirdi.

Asrak, Bakanlık tarafından Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine getirildiğini kaydetti.

Yaklaşık 3 yıldır KYK Kastamonu İl Müdürlüğü görevini yürüten 45 yaşındaki Asrak, evli ve üç çocuk babası.

Yorumlar 5
adem k. 21 Ocak 2019 22:28

müdürümüze başarılar dilerim. kastamonu kyk için güzel çalışmalar yapan müdürümüz her ne kadar sporla alakası olmasada, sınıf öğretmeni olsada kendisi sonuçta atandı saygı duymak lazım. bizler kastamonu askf olarak kendisine başarılar diliyoruz

İSA GÖKMEN 04 Ocak 2019 22:57

Reşat Bey görevinizde başarılar diliyorum.

bilgi 04 Ocak 2019 16:23

81 il Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün genel müdür yardımcıları, daire başkanları, federasyonların genel sekreterleri, il ve ilçe müdürleri araştırmacı kadrolara atanmıştı. Yeni İl Müdürlükleri Bakanlık tarafından görevlendirme yapılmıştır. Atama yapılmamıştır.

BİLGİ 04 Ocak 2019 16:17

Sayın Reşat ASRAK; KYK İl Müdürü olarak görev yapakta iken T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından araştırmacı olarak atanmış olup; Yeni oluşturulan Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne iki kurumun birleşmesi nedeniyle İl Müdürü olarak görevlendirilmiş olup ataması yapılmamıştır. İlerleyen dönemde Bakanlık tarafından Yeni İl Müdürlerini atamaları peyder pey yapılacaktır. Kastamonu Kamuoyuna duyurulur.

Ufuk Dravor 03 Ocak 2019 22:58

Reşat Asrak Kredi Yurt Müdürlüğünün Bu günkü duruma gelmesi çok emek verdi.Bu görevdede başarılı olacağına inanıyorum.

Bakmadan Geçme