Kültür Adamları Ansiklopedisi'nde yerini aldı

Sitemiz köşe yazarlarından Aşk Yazarı Mustafa Çifci, Kültür Adamları Ansiklopedisi'nde yerini aldı.

  • 2766

Haber sitemiz köşe yazarlarından Kastamonulu Aşk Yazarı Mustafa Çifci, Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi'nde yerini aldı.

Ansiklopedi 11 büyük cilt, 4 bin 840 sayfa ve 11 bin 200 yazardan oluşuyor. Yazarlardan 5 bin 500'ü fotoğraflı olmak üzere tümü hakkında ayrı ayrı bilgi veriliyor.

Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi'ne eklenen Kastamonulu hemşehrimiz Aşk Yazarı Mustafa Çifci'yi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Haber Merkezi
Yorumlar 5
Nuray Arslan 21 Ocak 2024 23:53

Bu çok gurur verici, ayrıca ansiklopedi'nin değerine de değer katılmış oldu.

Hüseyin Duruoğlu 19 Ocak 2024 13:00

Gerçekten de insanlık duygusu ile dopdolu ve aşk kavramını en güzel şekilde kalemine yansıtan Mustafa Çiftçi'yi tüm kalbimle tebrik ediyorum ve bu güzel yolda kutlu yürüyüşünü sürdürmesini diliyorum. Tabii birde yurdum insanının kitap okuma alışkanlığını kazanmasını, çok kitap okumasını ve ancak kitaplarla haşır neşir olmasını ve yalnızca sosyal medyadan alınabilecek bölük pörćük bilgilerle asla istenilen bilgi ve kültüre sahip olunamayacağını bilmesi ve idrak etmesi dileklerimle. Bence bir millet için en vahim olanı gelir kaynaklarının ve doğal zenginliğinin olmaması değil ,çağın gereklerine uygun eğitim sisteminin olmaması ve özellikle de genç neslin kitaplara ve öğrenmeye meyli ve isteğinin olmamasıdır. Saygılarımla

Derya H 19 Ocak 2024 08:34

Hak eden yerini buluyor işte. Bunu çoktan hak etti..

Nuri Borucu 19 Ocak 2024 08:16

Tebrikler Sayın Hocam

YUSUF AKAR 19 Ocak 2024 01:35

Kendisinin tabiki 2500 yazarı kapsayan kültür adamları ansiklopedisinde yer alması çok güzel. Fakat ben aşk yazarı Mustafa çiftçi'yi biraz yakından tanıdığım için söylüyorum ki kendisinin dünya çapında bir kişi olması lazım diye. Kendisinde öyle bilgiler varki 100 cilt ansiklopedi belki çok daha fazlası yazılabilir. İyiki sizi tanımışım sayın AŞK YAZARI MUSTAFA ÇİFÇİ'

Bakmadan Geçme