'Dirsek Attı' Cinayetinde Müebbet Hapis Cezası

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, bir restoran çıkışında, kendisine dirsek attığı gerekçesiyle çıkan tartışmada bir kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık, müebbet hapse mahkum edildi.

  • 710
'Dirsek Attı' Cinayetinde Müebbet Hapis Cezası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"DİRSEK ATTI" CİNAYETİNE MÜEBBET HAPİS CEZASI

(İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, bir restoran çıkışında, kendisine dirsek attığı gerekçesiyle çıkan tartışmada bir kişiyi bıçaklayarak öldüren sanık, müebbet hapse mahkum edildi. 

Tosya’da alkol aldığı restoran çıkışında M.Şayık ile ‘kolunun çarptığı’ gerekçesiyle tartışan sanık N.Hüsük (23), tartışmanın büyümesi üzerine Tosya’nın pazaryeri garajına götürdüğü Şayık’ı bıçakla öldürdükten sonra kaçtı. Olayın ardından Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gözaltına alınan Hüsük, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde yargılamasına başlanılan tutuklu sanık N.Hüsük, olaydan dolayı büyük pişmanlık duyduğunu belirtti.

Mahkeme heyeti, kasten adam öldürmek suçundan, tutuklu sanık Hüsük’ü müebbet hapise çarptırdı. Ayrıca mahkeme heyeti, Hüsük’e, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan da 2 yıl, ruhsatsız silah taşıdığı gerekçesiyle de 6 ay hapis cezası verdi.