Aydın'a esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

  • 520
Aydın'a esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

31 Mart yerel seçimleri için cadde cadde, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak destek isteyen MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, mesaisinin büyük bir bölümünü esnaf ziyaretlerine ve halk buluşmalarına ayırdı.

Aydın gerçekleştirdiği ziyaretler ile vatandaş buluşmalarında esnafların ve vatandaşların sorun, sıkıntı, öneri ve taleplerini dinledi, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yerel seçim için destek isteyen Aydın’a esnaf ve vatandaşlar yoğun teveccüh gösterdi.

Gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Başkan adayı Aydın, “Gittiğimiz her yerde insanların muhabbeti, sevgisi ve ilgisi bizleri mutlu ediyor. Rabbim, bu sevgiye ve bu ilgiye layık işler yapmayı nasip eylesin. İnşallah bu gönül bağımız, artarak devam etsin.” dedi.

Daha yaşanılabilir bir Kastamonu için çalışacaklarını belirten Yüksel Aydın, sorunların neler olduğunu bildiklerini, hazırladıkları projelerle 31 Mart akşamından itibaren halkın hizmetinde olacaklarını ifade ederek Kastamonu’yu kalkındıracaklarını söyledi.

Kastamonu’yu ayakları yere basan projelerle hak ettiği yere kavuşturacaklarını ifade eden Aydın, "Hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak yerinde ve ayakları yere basan proje yatırımlarımız hız kazanacak. Projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz. Bizim amacımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Üretken Belediyecilik’ misyonu ve vizyonu çerçevesinde hizmet çıtasını ileriye taşımaktır. Olmayacak, deyim yerindeyse uçuk projelere harcayacak tek bir kuruşumuz dahi yok. Milletimizin bizlere emanet ettiği bütçeyi savurmadan, her bir kuruşun hesabını yaparak harcayacağız. Bunun gayreti içerisinde olacağız. Yapamadıktan sonra, 150-200 proje sunmak, vaat etmek maharet değil. Biz şehrimizin yapısına has projelerimizi hayata geçireceğiz. Kimileri gibi hayal satmıyoruz. Yapamayacağımız projeleri sanki yapacakmışız gibi elimizde tablet ortalıkta gezinmiyoruz. Biz kendi istediğimiz projeleri değil halkımızın talep ettiği projelerimizi anlatıyor, yapacağımızı ifade ediyoruz. Bizler; ‘Ben değeri tiryakisi’ değiliz. Ortak düşünceye, istişareye çok önem veriyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi şehrimizi genciyle, yaşlısıyla, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla her kesimi ile kucaklayıp istişare kültürü içerisinde yöneteceğiz. Günlerdir sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın bize olan ilgisi, alakası ve desteği omuzlarımızdaki sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Birlikte kazanacağız, halkımızla birlikte bu şehri yöneteceğiz." ifadelerini kullandı.