Aydın, diğer adayların propagandalarını eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

  • 501
Aydın, diğer adayların propagandalarını eleştirdi

Yüksel Aydın, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi, projeleri hakkında bilgi verdi.

Yoğun ilgiyle karşılaşan Aydın, vatandaşların sıcak ve samimi ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Aydın, diğer siyasi parti belediye başkan adaylarının son 5 yılda Kastamonu’da hizmet üretilmediği ve Kastamonu’nun 5 yıl kaybettiği şeklindeki propagandalarını eleştirdi.

Yüksel Aydın, ifadelerinin siyasi nezaketsizlikten öte hem Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na hem de Belediye Meclis üyelerine haksızlık olduğunun altını çizdi.

Yüksel Aydın, vatandaşlarla buluşmalarında yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek, “1994 yılında başlayan ‘Üretken Belediyecilik’ misyonumuzu arada 5 yıllık bir kesinti olsa da devam ettirdik. Bizim yaptıklarımız da ortada yapamadıklarımız da. Biz hiçbir zaman hayal satmadık. Turhan Topçuoğlu ve Süleyman Yücel Başkanımızla başlattığımız hizmet odaklı belediyecilik anlayışımızı Galip Başkanımızla devam ettirdik. İnsanımıza dokunan birçok projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Dediklerimizin büyük bir bölümünü gerçekleştirdik. Şartlardan ötürü yapamadıklarımız da oldu elbette. Yapamadıklarımızı da kabul ettik. Biz her zaman kendi yaptıklarımızı söyledik. Kimsenin yaptığını sahiplenmedik. Emeğe her zaman saygı duyduk. Birilerinin dediği gibi şehrimize kaybettirmedik. Bir adayın seçim afişinde ‘Kastamonu 5 yıl daha kaybetmesin.’ yazıyor. Acaba şehre ne kaybettirdik? Şehrimizi hizmetten mahrum mu bıraktık? Tüm samimiyetimle ifade ediyorum ki Allah o günleri bir daha yaşatmasın, olağanüstü durumlara rağmen son 5 yılda güzel hizmetler ortaya koyduk. Gönül isterdi ki tüm vaat ettiklerimizi yapalım ama şartlardan kaynaklı aksamalar oldu. Ama yine de bunu bahane görmedik. Söz verip de yapamadığımız projemiz sadece birkaç tanedir. Tekrardan ifade ediyorum ki bizi Kastamonu’muza 5 yıl kaybettirdiğimizle itham edenler aynı şartlar altında kendileri neleri, hangi hizmetleri yapabileceklerdi? Söz verdiklerini yapamadıklarında nasıl bir bahane üreteceklerdi? Bizi eksik yaptıklarımızla eleştirebilirler kabul ederiz. Yaptıklarımızı iyi anlatamadık. Anlatamamamızın nedeni de gösteriş yapmamamızdan kaynaklanmaktadır. Hizmetlerimizin şovunu yapmadık, yapmayız da. Vatandaşa şov olsun diye hizmet yapılmaz. Vatandaşa hizmet Allah rızası için yapılır. Ama olağanüstü durumlara, ağır şartlara rağmen yapılanları da ısrarla görmezden gelenlere de gerektiği gibi cevap veririz. Bizim sadece altyapıya yaptığımız yatırım geçmiş dönemin en az 5-6 katıdır. Bunu rakiplerimiz bilmiyor ama Tosya yolunda, Candaroğulları’nda, Budamış’ta, Kuzeykent’te ve diğer mahallelerde oturan hemşehrilerimiz iyi biliyor. Keşke aday arkadaşımız binaları buralara dikmeden önce altyapısını iyi oluştursaydı da biz kendisine teşekkür etseydik. Hak var, hukuk var, göz var, nizam var. Biz şehrimiz için çalıştık. Şehrimiz için ürettik." ifadelerini kullandı.