Babaş "Terör kirli emellerine ulaşamayacaktır"

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör örgütünün hain saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada bulundu.

  • 716
Babaş &quotTerör kirli emellerine ulaşamayacaktır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babaş; “İstanbul Atatürk Havalimanı’nda terör örgütünün sivilleri hedef alan hain saldırısı sonrasında 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İçinde bulunduğumuz mübarek ayda terörün kirli yüzünü birkez daha dünyaya gösteren kalleş saldırıyı kınıyor, terörü ve destekçilerinin biran önce kahrolmalarını, yok olmalarını diliyorum.

Hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyor, yarılılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Milleti’ni bölmeye dönük, ülkemize korku kelepçesi takmak için haçlı zihniyetiyle hareket edenlere aziz milletimiz asla boyun eğmeyecektir.

Birliğimizi ve dirliğimizi bozmak isteyenler kirli emellerine ulaşamayacaklardır. Bu kalleş saldırı karşısında tüm vatandaşlarımızın, hemşehrilerimin birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir dayanışmayla hareket etmesi gerekmektedir. Bu Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak hepimizin birinci sorumluğudur. Menfur olayda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yarılılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”