Babaş'tan ilk açıklama

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, ilk açıklamasını yaptı.

  • 2483
Babaş'tan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan bir önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaptı.

Tahsin Babaş yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

"Sizlerin teveccühü, AK Parti Genel Merkezimizin takdiri ve Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçim için AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adaylığı sürecimiz resmen başlamış bulunmaktadır. İcraat ve hizmet siyasetimizin temelini teşkil eden yerel yönetimlerde yeni bir destan yazmak için kollarımızı sıvadık. Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız kararlıyız. Şehrimizin ve insanımızın sorun ve taleplerinin her zaman olduğu gibi bugün de farkındayız. Sözümüz sözdür; 30 yıllık belediyecilik tecrübemiz ve Türkiye Yüzyılı'nın heyecanıyla Kastamonu'muza yeni bir soluk getireceğiz. Çıktığımız bu yolda Allah'ın izni, Kastamonu'nun desteğiyle hep birlikte zafere ulaşacağız. Çünkü inanıyoruz ki; Kastamonu bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir."