'Bağımsız olmam birilerinin iştahını kabartmasın'

Bağımsız Belediye Başkan adayı Güvenci, 'MHP makam için merdiven değil, çileye talip olmaktır. Bağımsız olmam birilerinin iştahını kabartmasın.' dedi.

  • 929
'Bağımsız olmam birilerinin iştahını kabartmasın'

Bağımsız Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci, "Daha önce mezarlık bölgesinde oluşan çöp yığını hakkında yaptığım açıklamam karşısında Belediye Başkanımız duyarsız kalmayıp, anılan bu bölgelerde temizlik yapıldığını vatandaşlarımız tarafından aldığım teşekkür ziyareti ve mesajları ile memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayım. Başta Başkanımız olmak üzere, tüm belediye çalışanlarımıza ve mezarlık şefine teşekkür ediyorum." dedi.

"MHP makam için merdiven değil, çileye talip olmaktır"

Bağımsız aday Güvenci, "Kimsenin esamesi okunmazken ben MHP mensubuydum. Aday bazında kişiler hakkında anlatılan, dile getirilen konular bağlamında; rekabettir, rakiptir bunu anlarım. Yalnız kişi özelinde MHP gibi köklü bir kuruma zarar veren veya vermek isteyenler şunu bilsinki! Makam, mevki, kişisel çıkarı elimin tersiyle itip, benim sırtımdan nemelanmak isteyenleri ait oldukları yere atar, bu yaşıma kadar mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP'nin yanında olurum. MHP makam için merdiven değil, çileye talip olmaktır. Bağımsız olmam birilerinin iştahını kabartmasın." diye konuştu.

"Gelen ağam giden paşam diyen fırıldaklardan olmadım"

Bağımsız Belediye Başkan adayı Erkan Güvenci şöyle devam etti:

"Gençler, çocuklar; Ozan Arif'in (Cennet Mekan) dediği gibi, 'ben insandan korkmam. Elin iyisinden bizim kötümüz iyidir.' Sabah MHP'li, akşam AKP'li olanlardan değilim çok şükür. Diğer bir ifadeyle kardeşlerim; gelen ağam giden paşam diyen fırıldaklardan olmadım çok şükür. Oy sizin, tercih sizin, taktir Yüce Rabbimizindir. Ardından yüz köpeği çemkirtmeyen kurdu, kurttan saymazlarmış. Sayısı artsın!"