Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Ocak ayında Kastamonu'da yapılan güreş müsabakalarında dört dalda şampiyon olarak Daday'a büyük sevinç yaşatan Selalmaz Yatılı Bölge Okulu güreş takımı öğrencileri ödüllendirildi.

  • 726
Başarılı Sporcular Ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu’nun Daday ilçesinde geçtiğimiz Ocak ayında Kastamonu’da yapılan güreş müsabakalarında dört dalda şampiyon olarak ilçeye büyük sevinç yaşatan Selalmaz Yatılı Bölge Okulu güreş takımı öğrencileri ödüllendirildi. Kastamonu’da yapılan güreş müsabakalarına Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Yılmaz Başdemir liderliğinde mindere çıkan 9 güreşçi öğrenci zorlu ve zevkli geçen müsabakalarda ilçeye küçükler ve yıldızlar kategorilerinde 4 birincilik, 2 ikincilik 3 üçüncülük getirerek büyük sevinç yaşattılar. Öğrencilere müsabakalar sonucunda madalya verilirken, bir ödül de Kaymakam Zafer Sağ’dan geldi. Şampiyon öğrencileri makamında kabul eden Sağ, öğrencileri ve öğretmen Yılmaz Başdemir’i tebrik etti.

Müsabakalar ve sporcu öğrenciler hakkında Okul Müdürü Cemil Kılıç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yılmaz Başdemir’den bilgiler alan Sağ, "Selalmaz okulunun müsabakalarda başarılı olması beni çok mutlu etti. İnşallah ilerleyen zamanlarda ata sporumuz olan güreşe devam edersiniz" dedi. Sizler iyi ve başarılı bir iş çıkardınız. Umarım bu ata sporumuza devam eder, ilçemize ve okulunuza daha çok başarılar ve mutluluklar yaşatırsınız. Sizler imkansızlıklar içinde başarıyı yakaladınız. Ben tekrar sizi, okul idaresini ve öğretmeniniz Yılmaz Bey’i tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi.

Öğrencileri göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Sağ, müsabakalarda birinci olan öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci olan öğrencilere kol saati, üçüncü olan öğrencilere ise MP3 çalar hediye etti. Bu başarının mimarı olan Selalmaz Yatılı Bölge Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Yılmaz Başdemir’e ise Başarı Belgesi verdi. Hediyelerini alan öğrenciler Kaymakam Zafer Sağ’a teşekkür ederek, bir daha ki güreş müsabakalarında çok çalışarak Daday’a altın madalya getirme sözü verdiler. Kaymakam Zafer Sağ’ı ziyaret eden öğrenciler, ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir’i ziyaret ettiler. Başarılı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Demir, çocukların istek ve taleplerini dinleyerek çözüm yolları aradı. Özellikle imkanların kısıtlı olduğu bir okulda böyle bir başarının ilçe ve okul için önemli olduğunu söyleyen Demir, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu tür başarılı öğrencilerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

(İHA)