Başkan Sarı, teşekkür etti

KGD Başkanı İzzet Sarı, 'Haydi Kastamonu' kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK'lara teşekkür ediyoruz.' dedi.

  • 979
Başkan Sarı, teşekkür etti

Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı İzzet Sarı, 'Haydi Kastamonu' kampanyasını başlatan ve destek veren tüm STK’lara ve Kastamonululara teşekkür etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) tarafından 1 Nisan’dan itibaren yürürlüğe sokulan yeni internet yasası kapsamından vasıflı gazetelerin internet sitelerine resmi ilan verilmesi konusunda tıklama zorunluluğu getirilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı İzzet Sarı, konunun hassasiyetine binaen duyarlı davranan başta devlet eski bakanlarımızdan Murat Başesgioğlu ve tüm STK’lara teşekkür etti.

KGD Başkanı Sarı şöyle devam etti:

"Bu konuda nüfus olarak bizden daha büyük illerle yarışmak zorunda kalan internet sitelerimiz zorlansa da büyük bir başarı elde ederek Basın İlan Kurumu’nun istediği koşullara ulaşmayı başarmıştır. 'Haydi Kastamonu' konu başlığıyla tüm Türkiye genelindeki vakıf, dernek, federasyonlarımız tarafından dalga dalga yayımlanan kampanya amacına ulaşmıştır. Devlet eski bakanlarımızdan hemşehrimiz Sayın Murat Başesgioğlu’nun başlattığı ve tüm Kastamonulu STK’ların sahiplendiği bu kampanya bizim için çok değerliydi. Emeği geçen herkese Kastamonu yerel basını adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız."