BBP Kastamonu Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, Kastamonu Serender Otelde yapılan toplantıda BBP Kastamonu Milletvekili Adaylarını tanıttı.

  • 574
BBP Kastamonu Milletvekili Adayları Tanıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ahme Yelis, 1.sıra adaylığı için şahsına teveccüh edildiğini, 2. sıra adayın Satılmış Külçe ve 3. sıra adayın Erhan Başer olduğunu söyleyerek milletvekili adaylarımız Kastamonu için bir kazançtır dedi.

Yelis devmaen yaptığı konuşmada; Türk Milletinin birliği ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, İslamın getirdiği güzelliklerin insanlığa rehber olması için siyaset yapıyoruz. 23 yıldır Türk siyasetinin de Milli duruş, onur ve haysiyet mücadelesi veriyoruz.

SAĞDUYUNUN SESİ, MİLLİ VİCDANIN TEMSİLCİLERİ OLDUK.

İslam anlayışımız anadolu insanının kabullendiği Türk/İslam anlayışı oldu. Yaradılanı severiz yaradandan ötürü anlayışını rerhber edindik. Hoca Ahmet Yesevilerin, Yunus Emrelerin, Mevlanaların, Hacı Bektaş-ı Velilerin İslam anlayışı kabulümüz oldu.

ÖTEKİLEŞTİRMEYEN, KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞI SAVUNDUK.

Milliyetçilik anlayışımız etnik kökene değil, kültüre, birliğe, beraberliğe vurgu yapan anlayış oldu. İslam ortak paydasında, Türklük üst kimliğinde buluşmak temel kabulümüz oldu.

PKK'nın uluslararası bir proje olduğunu her zaman dile getirdik. PKK hem Türk, hem kürt düşmanıdır. Tek derdi örgütün menfaatidir. Bu örgütün kökü kazınmadan bölgede huzur ve barış gelmez.

Bize göre; APO susturulacak, kandil söndürülecek, PKK'nın kötü kazınacak, milletimiz ancak o zaman huzur bulacak.

Aç ve açığın kalmadığı, baskıların son erdiği, aldanmayan ve aldatmayan bir yönetim anlayışına kavuşmak ve yarınlara umutla bakmak için Büyük Birlik Partisi olarak oylarınıza talibiz.

Algı yöntemlerine direnip, farkı fark eden, meclisteki partilerden ümidini kesen, mevcut partilere kerhen oy  verip, yeni bir arayış içinde olan, sandığa gitmeyip oy kullanmayan, güven ve huzur içinde yaşamak isteyen tüm seçmenlerimizin oylarına talibiz.