BBP'li Yelis, İstanbul'da 'OY' İstedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kastamonu 1.Sıra Milletvekili adayı Ahmet Yelis İstanbul'da, Partisinin İstanbul adaylarının düzenlediği toplantılara da destek verdi.

  • 286
BBP'li Yelis, İstanbul'da 'OY' İstedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu 1.Sıra Milletvekili adayı Ahmet Yelis Yakın bir dostunun kızının düğün merasimine katılmak için gittiği İstanbul’da, Partisinin İstanbul adaylarının düzenlediği toplantılara da destek verdi.

Yelis, yaptığı konuşmada özellikle Kastamonu da ikamet eden akraba, tanış, dost  ve arkadaşları olanların, bizzat arayarak kendisine oy vermeleri için talep de bulunmalarını rica etti.

Büyük Birlik Partisi  olarak ortaya koyduğumuz tüm politikalarımızla, Kastamonu sevdamızın Kastamonu’ya hizmetle taçlanması için, tüm Kastamonulu seçmenlerden oy talep etmekteyim. Milliyetçi, Muhafazakar ve Demokrat kimliğimizle, AKP, SP, MHP ve diğer Tüm Partili seçmenlerin  oylarına talibiz. 2010 referandumuyla Anayasa mahkemesine bireysel başvuru hakkı getirilmiştir. Artık Ülke barajı diye bir sorun yok. Siz oylarınızla bize sahip çıkın, biz Kastamonu’ ya hizmet ve yatırım gelmesi için mücadele edelim.

Milli ve Manevi değerlere sahip çıkmak, 

Muhsin YAZCIOĞLU’ nun dosyasına/davasına  sahip çıkmak,
Hukukun üstünlüğünü  ve adaleti sağlamak,
Adil bir gelir dağılımı ve vergi düzeni kurmak,
İsraf ekonomisi yerine, İş üreten ekonomiye geçmek, 
Göç veren değil, göç alan bir Kastamonu için,
Güvenli, özgür ve refah içinde bir TÜRKİYE için

Güven ve huzur içinde yaşamak isteyen,
Ötekisi olmayan bir Türkiye’yi özleyen,
Çok değerli, Genç’ler, Anne’ler  ve Baba’lar
Sizlerin oylarına talibim.
Destek sizden hizmet bizden diyerek sözlerine son verdi.