Belediye tam kapanma sürecinde çalışmalarını sürdürüyor

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt 'Şehrimizin her noktasında varız' dedi.

  • 3139
Belediye tam kapanma sürecinde çalışmalarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Belediyesi çalışmalarına tam kapanma sürecinde de devam ediyor.

Pandemi dolayısıyla tam kapanma sürecine geçilen 18 günlük süreçte Kastamonu Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Tosya yolu mevkii ve Budamış Mahallesi’nde devam eden çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Karahasanoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt; “Şehrimizin her noktasında ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun talimatları doğrultusunda projelerin sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Vekili Mehmet Yurt; “Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun test sonucu bildiğiniz üzere pozitif çıktı. Sayın Başkanımızın ve değerli ailesinin sağlık durumu gayet iyi. Karantina süreci tamamlandığında Sayın Başkanımız tekrar bizlerle birlikte görevinin başında olacak. Her gün telefon ile gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. Başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Devam eden çalışmalarımızda incelemelerde bulunduk. Hemşehrilerimizin her daim hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz şehrimizin her noktasında üzerine düşeni yapmaya devam ediyor” diye konuştu.

8 ve 15 Mayıs’ta pazarlar kurulacak

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, şehrimizdeki Pazar yerleriyle ilgili de bilgiler verdi. 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihinde pazarların kurulacağını ifade eden Başkan Vekili Yurt; “Saat 10.00 ila 17.00 saatlerinde ilimizdeki Salı Pazarı, Çarşamba Pazarı, Cuma Pazarı ve Pazar pazarı kurulacak. Vatandaşlarımız kendilerine en yakın pazar yerlerine giderek ihtiyaçlarını alabilecek. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus maske, mesafe ve hijyen kuralıdır. Lütfen kurallara uyarak ihtiyaçlarımızı giderelim. Ayrıca Kadir Gecemizin mübarek olmasını ve dualarımızın kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı da şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

Buna göre İl Hıfzıssıhha kurul kararı gereğince 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde;

Kuzeykent Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız; Kuzeykent Pazarı,

İnönü, Candaroğulları, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Esentepe Mahallesi; Salı Pazarı,

Topçuoğlu, Aktekke, İsfendiyar, Atabeygazi, Cebrail, Akmescit, Honsalar, İsmailbey, Yavuz Selim, Hepkebirler, Hisarardı ve Kırkçeşme Mahalleleri’nde ikamet eden vatandaşlarımız; Merkez pazar yeri,

Saraçlar, Budamış ve Beyçelebi Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımız ise Cuma pazar yerinden alışverişlerini yapabilecek.